Vacature Reisspecialist Azië

Kan jij goed overtuigen? Ben jij gek op reizen? En werk je graag aan een doel? Heb je op alle drie de vragen ‘ja’ geantwoord, lees dan vooral verder. Riksja Travel is namelijk op zoek naar een nieuwe reisspecialist.

Reisspecialist, wat is dat?

Met Riksja kun je naar veertig bestemmingen over de hele wereld. Elke bestemming heeft zijn eigen website, die je kunt zien als een soort ‘bestemmingswinkel’. Als commerciële tijger breng jij de reizen in die winkel aan de man. Je helpt een reiziger zijn ideale reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Dat betekent ongeveer 90% van je tijd luisteren, adviseren én verkopen vanuit je eigen reiservaring en de reiziger nét zo enthousiast krijgen over de bestemming als jij zelf al bent. Daarnaast houd je in de gaten wat hot is op jouw bestemming en wat de markt en concurrenten doen.

Ja, dat wil ik doen!

Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. Je bent energiek, pro-actief en je houdt ervan om mensen te overtuigen een reis bij je te boeken. Reizen en met name naar ZuidOost Azië (en/of overige landen in Azië) is je passie! Je hebt graag contact met mensen, je kunt goed samenwerken, feedback geven en doorpakken op de juiste prioriteiten. Je ziet een baan niet als een baan, maar als een plek waar je je kunt ontplooien en jezelf kunt uitdagen. Heb je ervaring met het vluchtsysteem Amadeus, dan is dat mooi meegenomen. En last but not least: een organisatie als Riksja Travel is je op het lijf geschreven.

Wat krijg ik ervoor terug?

Je komt te werken in een hecht team met gepassioneerde collega’s. Wij werken zonder leidinggevende in het team waardoor iedereen verantwoordelijk is. Je krijgt de ruimte en vrijheid om met het team beslissingen te nemen en de verantwoordelijkheid te dragen. Aan persoonlijke ontwikkeling geven we veel aandacht en zo nu en dan een reis maken, natuurlijk ook! Op kantoor lunchen we samen en is er geregeld een borrel.

Ik wil solliciteren

Mooi! We vinden persoonlijk contact en een klik belangrijk en we willen je vragen om je motivatie, je cv & reiservaring in Azië toe te sturen. Het mag naar Laura de Harder op emailadres: sollicitatie@riksjatravel.nl. Graag vóór 13 oktober 2017.