Vacature: Reisspecialist RiksjaKids

Vanaf 28 uur p.w. / zo snel mogelijk

Ben jij verzot op reizen met je gezin? Deel je jouw reiservaringen graag met wie het maar horen wil? Heb je altijd al je eigen (web)winkel willen runnen, maar dan met collega’s samen? Heb je op alle drie de vragen ‘ja’ geantwoord, lees dan vooral verder. RiksjaKids is namelijk op zoek naar een nieuwe reisspecialist voor het RiksjaKids-team.

Reisspecialist kids, wat is dat?
Met RiksjaKids kun je naar veertien bestemmingen over de hele wereld. Elke bestemming heeft zijn eigen website, die je kunt zien als een soort ‘bestemmingswinkeltje’. Als Kids-reisspecialist breng jij de producten in die winkel aan de man. Je helpt een gezin hun ideale reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Dat betekent luisteren én adviseren vanuit je eigen reiservaring met kinderen. Je deelt je ervaringen dus, maar je doet ook veel ervaring op. Daarnaast houd je in de gaten wat hot is op jouw bestemming en wat de markt en concurrenten doen. Zo zorg je ervoor dat je winkel altijd up to date is.

Ja, dat wil ik doen!
Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. Je wilt minimaal 28 uur per week werken, je hebt ervaring in een commerciële functie, grote plus als dit al binnen de reisbranche is, én je hebt HBO-werk- en denkniveau. Als je ervaring hebt met het boeken van vluchten in Amadeus, dan is dat helemaal mooi.

Je bent ook een reiziger die met zijn/haar eigen gezin de wereld verkent. Sterker nog, we willen graag horen dat je al eens dieren hebt gespot op safari in Zuid Afrika of in de wirwar van straten in Bangkok verstoppertje hebt gespeeld. Je praat graag met mensen en kunt ze overtuigen mooie reizen met hun kids te maken. Je kunt goed samenwerken, verkopen en enthousiasmeren, zelfstandig werken en plannen. Je ziet een baan niet als een baan, maar als een plek waar je je kunt ontplooien en jezelf kunt uitdagen. En last but not least: een organisatie als Riksja Travel is je op het lijf geschreven.

Wat krijg ik ervoor terug?
Je komt te werken in een hecht team met gepassioneerde collega’s, waar je je krachten en talenten kunt benutten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om zo nu en dan een reis te maken, natuurlijk. Op kantoor lunchen we samen en is er geregeld een borrel.

Ik wil solliciteren
Mooi! Mail je motivatie, je cv en verre reiservaring met je gezin vóór 1 april 2017 naar Margot Vleeming: sollicitatie@riksjatravel.nl. Margot is ook bereikbaar op tel. 071-8910348. Succes!

 • Bijzonder perspectief

 • 10 plekken die je eens in je leven gezien moet hebben

  • Naam Corina
  • Functie Reisspecialist
  • Favo. best. Peru
  • Bijnaam Corien
  • Mee op reis Muntdrop!
  • Wil nog naar Sri Lanka & Zuid-Afrika