Vacature: Reisspecialist Peru (vervuld)

40 uur p.w.

Ben jij verzot op reizen? Deel je jouw reiservaringen graag met wie het maar horen wil? Heb je altijd al je eigen (web)winkel willen runnen? Heb je op alle drie de vragen ‘ja’ geantwoord, lees dan vooral verder. Riksja is namelijk op zoek naar een nieuwe reisspecialist.

Reisspecialist, wat is dat?
Met Riksja kun je naar veertig bestemmingen over de hele wereld.  Elke bestemming heeft zijn eigen website, die je kunt zien als een soort ‘bestemmingswinkeltje’. Als reisspecialist breng jij de producten in die winkel aan de man. Je helpt een reiziger zijn ideale reis samen te stellen aan de hand van bouwstenen. Dat betekent luisteren én adviseren vanuit je eigen reiservaring. Je helpt nieuwe bouwstenen te ontwikkelen, je leert van alles over internetmarketing en je hebt geregeld contact met collega’s uit ons netwerk in Duitsland en Engeland. Je deelt je ervaringen dus, maar je doet ook veel ervaring op. Daarnaast houd je in de gaten wat hot is op jouw bestemming en wat de markt en concurrenten doen. Zo zorg je ervoor dat je winkel er altijd goed voor blijft staan.

Ja, dat wil ik doen!
Dat horen we natuurlijk graag. Er zijn wel een paar voorwaarden. Je hebt een (toeristische) Hbo-opleiding voltooid en al ervaring opgedaan in een commerciële functie. Werkervaring in de reisbranche is een pré, geen must. Een passie voor reizen uiteraard wel! Je praat graag met mensen, kunt goed samenwerken, enthousiasmeren en overtuigen. Binnen ons team zijn we op zoek naar iemand met een sterk karakter. Je durft leiding te nemen, hebt zicht op het grote geheel, bent positief, durft kritisch te zijn en je weet van aanpakken. Als je al affiniteit of ervaring hebt met internetmarketing is dat een pluspunt. Je kunt goed zelfstandig werken en plannen is je tweede natuur. Je ziet een baan niet als een baan, maar als een plek waar je je kunt ontplooien en jezelf kunt uitdagen. En last but not least: een organisatie als Riksja Travel is je op het lijf geschreven en wil je heel graag voor werken.

Wat krijg ik ervoor terug?
Je komt te werken in een klein, hecht team met gepassioneerde collega’s, waar alle ruimte is om je krachten en talenten te benutten. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en om zo nu en dan een reis te maken, natuurlijk. Op kantoor lunchen we samen en is er geregeld een borrel.

Ik wil solliciteren
Mooi! Mail je motivatie, je cv & (verre-)reiservaring vóór 25 maart 2017 naar Margot: sollicitatie@riksjatravel.nl.
Margot is telefonisch bereikbaar op maandag- en donderdagochtend op 071-8910348.

 • Riksja Travel wenst je fijne feestdagen!

 • Filmen met een actiecamera

  • Naam Lotte
  • Functie Reisspecialist
  • Favo. best. Zuid-Afrika
  • Bijnaam Hulubulu
  • Mee op reis Handwasmiddel
  • Wil nog naar Mexico, Guatemala, Belize