Vliegtickets Thailand

Algemene informatie

Vliegtickets Thailand

Naast het regelen van de reis naar Thailand, kan Riksja Thailand ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Thailand

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf een vliegticket Thailand zoeken en boeken

Je kunt ook zelf vliegtickets naar Thailand boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner kunnen laten weten.

Vliegtarieven Thailand

klm Laagseizoen vanaf €769,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bangkok
Hoogseizoen vanaf €875,- p.p. Economy Overstap Geen
Eva Air Laagseizoen vanaf €759,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bangkok
Hoogseizoen vanaf €976,- p.p. Economy Overstap geen
Etihad Laagseizoen vanaf €658,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bangkok
Hoogseizoen vanaf €848,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi
Emirates Laagseizoen vanaf €722,- p.p. Economy Route Amsterdam, Brussel of Düsseldorf – Bangkok
Hoogseizoen vanaf €942,- p.p. Economy Overstap Dubai
China Southern Laagseizoen vanaf €755,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bangkok
Hoogseizoen vanaf €989,- p.p. Economy Overstap Guangzhou

Laagseizoen: september t/m november en januari tot eind juni
Hoogseizoen: eind juni t/m augustus, december

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op economy class en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketvoorwaarden Thailand).

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) — de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Thailand-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.