Vliegtickets Sri Lanka

Algemene informatie

Vliegtickets Sri Lanka op maat

Naast het op maat maken van jouw Sri Lanka reis, kan Riksja Sri Lanka ook je vliegtickets Sri Lanka regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen. We zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of je vakantiedagen regelen? Dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. Kijk bij onze Sri Lanka bouwstenen of kies voor een Sri Lanka rondreis.

Sri Lanka vliegticket

Zelf je vliegticket naar Sri Lanka zoeken en boeken?

Je kunt ook zelf je Sri Lanka vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens en je wensen of vul een aanvraagformulier in. Onze reisspecialisten helpen je dan verder met het samenstellen van een reisplan dat past bij de geboekte vlucht.

Emirates Laagseizoen vanaf €768,- p.p. Economy Route Amsterdam/Brussel – Colombo
Hoogseizoen vanaf €972,- p.p. Economy Overstap Dubai
Emirates Laagseizoen vanaf €639,- p.p. Economy Route Düsseldorf – Colombo/Male
Hoogseizoen vanaf €764,- p.p. Economy Overstap Dubai
Emirates Laagseizoen vanaf €854,- p.p. Economy Route Amsterdam – Colombo/Male – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €889,- p.p. Economy Overstap Dubai
Emirates Laagseizoen vanaf €774,- p.p. Economy Route Amsterdam – Colombo
Hoogseizoen vanaf €1034,- p.p. Economy Overstap Abu Dhabi
Srilankan Laagseizoen vanaf €819,- p.p. Economy Route Amsterdam – Colombo
Hoogseizoen vanaf €1118,- p.p. Economy Overstap Rome of Frankfurt

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Sri Lanka).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Sri Lanka vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continu kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.