Deel jouw favoriete reisnummer en win!

Winactie: Ik ga op reis en neem mee …

… onze eigen Riksja Spotifylijst, natuurlijk! Samen met platenlabel Sony Music hebben we de playlist Sounds like Traveling samengesteld: een feelgood-verzameling van reismuziek waar wij blij van worden. Jij ook? Klik op ‘follow‘ en blijf op de hoogte van de lekkerste liedjes voor op reis (thuis op de bank mag natuurlijk ook).

Oproep: deel jouw favoriete nummer en win een Sony-hoofdtelefoon!

De zomervakantie komt dichtbij en natuurlijk nemen veel reizigers onze Spotify-playlist mee op reis. Daarom willen we een nieuwe aanwas aan lekkere nummers voor onze lijst. Help je mee?
Natuurlijk hebben wij zo onze favorieten, maar we willen juist van jóu horen welk nummer nog mist op Sounds like Traveling! Deel het met ons in een reactie op Facebook en maak kans op een toffe Sony-hoofdtelefoon t.w.v. maar liefst €200,-.

En dit is ‘m …

De Sony MDR-XB950N1 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon met wireless noise cancelling is compact, draadloos en makkelijk mee op reis te nemen. De digitale wireless noise cancelling-functie filtert het omgevingsgeluid weg, zodat je de details in elk nummer beter kunt horen. Het gaat om jou en de muziek! Deze Sony-hoofdtelefoon past dankzij het opvouwbare ontwerp gemakkelijk in je tas, heeft een batterijlevensduur van 22 uur en je verbindt de muziek via je smartphone makkelijk via Bluetooth. Deze wil je mee op reis nemen!

Hoe kiezen we wie wint?

Riksja Travel vormt niet in z’n eentje de jury: platenlabel Sony Music Entertainment Netherlands is het tweede jurylid en zal de nummers beoordelen op ultiem reisgevoel en of ze goed in onze travelplaylist passen. Sony Music Entertainment Netherlands is een van de grootste muziek- en entertainmentbedrijven ter wereld en heeft nationale en internationale supersterren onder contract, waaronder Beyoncé, Pharrell Williams en John Legend en Jett Rebel, VanVelzen en Maaike Oubouter.

Hoe doe je mee?

Deel jouw nummer vóór 1 augustus op onze Facebookpagina. Het beste nummer belonen we met de Sony-hoofdtelefoon t.w.v. €200,- en natuurlijk wordt je nummer toegevoegd aan onze travelplaylist. Sterker nog: alle input is welkom! Niet gewonnen betekent niet dat jouw nummer straks niet vereeuwigd wordt in onze playlist. Er kan er echter maar één de winnaar zijn; die maken we op vrijdag 3 augustus bekend op onze Facebookpagina.

Doe ook mee en deel jouw ultieme reisnummer met ons!

Actievoorwaarden?

We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen ook met niemand ruzie, dus hier toch nog even wat zaken om op te letten:

• De wedstrijd loopt tot en met 31 juli, 23.59 uur.
• Alleen reacties die zijn ingezonden op de tijdlijn van de Facebookpagina van Riksja Travel doen mee. Dus niet op je eigen profiel zetten, dan zien we ze niet.
• Je hoeft geen klant te zijn van Riksja Travel om deel te kunnen nemen aan de actie. (Ben je wel op zoek naar een nieuwe reisbestemming? Kijk dan eens naar ons aanbod.)
• Mag je onbeperkt reisnummers plaatsen? Natuurlijk, dat vinden we alleen maar leuk!
• Werknemers van Riksja Travel en Sony zijn uitgesloten van deelname. Je mag natuurlijk wel je favoriete reisnummers delen, maar we laten je niet winnen.
• Het winnende reisnummer wordt gekozen door Riksja en Sony Music Nederland op basis van reisgevoel en of het binnen de huidige playlist past. Je mag dus best al je vrienden vragen om je inzending te liken, maar dat heeft geen invloed op de uitslag.
• Wat als we meer reisnummers echt goed vinden passen voor Sounds Like Traveling? Nou, dan voegen we die simpelweg ook toe!
• De winnaar van dee Sony MDR-XB950N1 draadloze EXTRA BASS™-hoofdtelefoon met Wireless Noise Cancelling wordt op vrijdag 3 augustus bekendgemaakt op onze Facebookpagina.
• Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Tenzij je een postduif stuurt, die laten we niet in de kou staan.