Vliegtickets Spanje

Algemene informatie

Vliegtickets Spanje

Vliegticket Spanje

Naast het regelen van de reis naar Spanje, kan Riksja Spanje ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Spanje rondreizen.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte wordt gebracht en passen het schema waar nodig aan

vliegticket Spanje

óf zelf een vliegticket Spanje zoeken en boeken

Je kunt ook zelf vliegtickets naar Spanje boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner kunnen laten weten.

Het vinden van een goed ticket in stappen:

Stap 1. Kies voor de juiste luchthavens
Een Riksja Spanje-reis start je in Malaga. En de luchthaven vanwaar je vertrekt in Nederland? Probeer daar eens mee te spelen. Soms loont het om vanaf een andere luchthaven te vliegen dan dat je gewend bent. Woon je in de buurt van Amsterdam, maar vind je de prijzen vanaf Schiphol iets te hoog? Bekijk dan of het loont om vanaf Eindhoven of Rotterdam te vliegen. Soms scheelt dit een aantal tientjes, ondanks de extra kosten voor het vervoer naar deze vliegvelden. Of wat dacht je van Brussel? Ook dat kan soms een paar tientjes schelen.

Stap 2. Kies voor flexibele data
Ben je afhankelijk van schoolvakanties of bepaalde vakantieperioden? Dan loop je natuurlijk het risico dat de prijzen van de tickets wat hoger liggen. Boek daarom je ticket op tijd. Zie je een goed ticket, maar ben je bang dat het nóg beter zal worden? Niet doen, want vaak wordt het ticket juist duurder. En weet je wat ook loont? Door de vrijdagen te vermijden. Omdat iedereen dan eindelijk vrij is, is vrijdag de populairste dag om te vliegen en daardoor zijn deze tickets bijna altijd net iets duurder. Probeer hier flexibel in te zijn.

Stap 3. Kijk of ruimbagage wordt meegerekend
Vaak vind je een goedkoop ticket, maar blijkt dat de ruimbagage helemaal niet is inbegrepen. Wist je dat veel maatschappijen hier een fors bedrag voor rekenen? Denk aan low budget airlines als Ryanair, Vueling of Easyjet. Bekijk daarom ook vluchten van maatschappijen die in eerste instantie net wat prijziger lijken. Het kan zijn dat de ruimbagage bij die maatschappijen al is inbegrepen, waardoor dit uiteindelijk toch nog goedkoper is. Laat je om die reden niet altijd verleiden door de laagste prijzen.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.