Riksja Roadtrips

Met Riksja Roadtrips ontdek je in volledige vrijheid de allermooiste natuurplekjes in Nederland, België of Duitsland. Want soms rijd je door gebieden, niet eens zo ver van huis, en denk je; 'Wauw, wat is het hier mooi!" Plekken midden in de natuur waar er stilte is en dieren rustig grazen. Waar de zon de nevel boven de groene weilanden oplost. En als de schemer valt je onder een warm deken bij het kampvuur kruipt. Riksja Roadtrips zijn rondreizen die je van ons gewend bent, langs unieke stukjes buiten. Overnachten op het landgoed van mensen als Joël, Frits en Angela, of gewoon bij hen in de achtertuin. Kamperen zonder buren, in je tent of (gehuurde) camper. Of kies voor bijzondere slaapplekken, zoals een pipowagen of safaritent. Leave the roads, take the trails ... welkom bij Riksja Roadtrips!
1
2
3

Kies een van de drie type roadtrips

We bieden drie type roadtrips; onvergetelijke kampeerplekken met eigen of gehuurde camper, diezelfde plekken maar dan met je eigen auto en kampeerspullen (ook mogelijk met eigen caravan of vouwwagen) of we regelen een roadtrip met unieke overnachtingen. Wat je ook kiest: je slaapt altijd bij de mensen thuis; op hun landgoed, achter in het weiland, of midden in het bos. Kies vervolgens je regio in Nederland, België of Duitsland. Elke reis is een combinatie van drie plekken en op elke plek slaap je twee nachten. Wij zijn op zoektocht gegaan en hebben de leukste routes alvast voor je uitgestippeld.

Het beste van twee werelden: Riksja Travel meets Campspace

  • Persoonlijk advies op maat

  • Alles voor je geregeld

  • 24/7 bereikbaar

Voor Riksja Roadtrips zijn we een samenwerking aangegaan met Campspace. We hebben de krachten gebundeld en het beste uit twee werelden laten samenkomen: de meest ultieme natuurervaring gecombineerd met een bijzondere individuele rondreis weg van de massa. Campspace kent de beste natuurplekken van Nederland, Duitsland en België en wij hebben de meest bijzondere routes voor je aan elkaar gepuzzeld. Op die manier kun je één of twee weken genieten van een heerlijke roadtrip, nét even anders.

Riksja Travel is aangesloten bij de ANVR, de SGR en het Calamiteitenfonds, waardoor je verzekerd bent van eerlijke voorwaarden en dat je je geld terugkrijgt als je reis onverhoopt niet door kan gaan door een calamiteit of faillissement. En niet geheel onbelangrijk: we beloven je een duurzame reis met oog voor mens en planeet. Dit doen wij voor al onze reizen ver weg, maar zeker ook met onze Roadtrips. We maken gebruik van bestaande, onbenutte stukken natuur en de winst vloeit direct terug naar de lokale gemeenschap.

Glamping in Nederland en Belgie
Loading...