Menu background
Riksja Travel brengt je dichterbij

Naar boven

Riksja Reisevent, 7 november 2021

Dompel je onder in een dag vol reisinspiratie

We mogen weer! Op 7 november 2021 ben je van harte welkom op ons Riksja Reisevent in DeFabrique in Utrecht. Wil jij ook in één dag de wereld rond reizen en insidertips krijgen van onze bestemmingsexperts? Bestel hier jouw gratis tickets voor het het evenement, maar let wel: op = op!
Decorative torn edge

Meld je aan voor ons reisevent

Nu de wereld zich weer opent kunnen we met elkaar onze reizen herbeleven en vooral vooruitkijken naar nieuwe avonturen. En nadat we het event vanwege de pandemie een jaartje moesten overslaan, staan we vol positieve energie te springen om deze editie weer tot een succes te maken.
Ben jij net als wij klaar voor een nieuw avontuur? Wil je een dag heerlijk wegdromen naar prachtige bestemmingen binnen en buiten Europa? Ga dan met ons mee!

Tijdens deze editie word je getrakteerd op een magische wereld bomvol reisinspiratie. Onze bestemmingsexperts vertellen je de trends van ‘hun’ bestemming, je kunt verschillende presentaties bijwonen en op onze markt vele kraampjes afstruinen met onze favoriete reisgadgets.

We ontmoeten je graag!

Reisevent
Reisevent

We organiseren een corona-proof reisevent

Naast dat we tijdens onze reizen rekening houden met de corona situatie ter plaatse, denken we daar natuurlijk ook over na bij dit Reisevent. Evenlocatie DeFabrique heeft ervaring met evenementen en hanteert hiervoor een corona-beleid waar wij ook achterstaan. Er worden een aantal maatregelen getroffen zodat we elkaar op een fijne en veilige manier kunnen ontmoeten:

  • Er is een gecontroleerde in- en uitstroom van bezoekers.
  • We houden rekening met het aantal bezoekers dat is toegestaan op de locatie, zodat het evenement voor zowel bezoekers als personeel zo veilig mogelijk kan verlopen.
  • Bij de ingang wordt de CoronaCheck-app gescand. De QR-code kun je op drie manieren verkrijgen; via een volledige vaccinatie, een recente negatieve test of met een herstelbewijs. Meer informatie hierover zal later nog volgen.

Alvast een voorproefje van het event?

Na vijf succesvolle Reisevents, kon het reisevent in 2020 helaas niet door gaan. Uiteraard ontzettend jammer en daarom kijken we uit naar een nieuw reisevent in 2021. We kunnen niet wachten reizigers te ontmoeten face to face! Hieronder een kleine terugblik op het reisevent in 2019. Ben jij erbij?