Vliegtickets Portugal

Algemene informatie

Vliegtickets Portugal

Naast het regelen van de reis naar Portugal, kan Riksja Portugal ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Portugal rondreizen.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

Vliegticket Portugal

óf zelf een vliegticket naar Portugal zoeken en boeken

Je kunt ook zelf vliegtickets naar Portugal boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner kunnen laten weten.

Vliegtarieven Portugal

Bij de onderstaande luchtvaartmaatschappijen vind je de gemiddelde tarieven, inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligsheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

KLM
Transavia
Easyjet
TAP Air Portugal
Ryanair
Vueling
Brussels Airlines

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.