Glamour in de natuur

bouwsteen

 • Reisschema:
  Regio Alentejo
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Reissom:
  vanaf € 176,- p.p. bij 2 personen
 • Verblijf:
  van 1 april tot 31 oktober
✓ Slaap in een glamping tent aan het water
✓ Gedeelde sanitaire voorzieningen en keuken
✓ Wateractiviteit op de rivier
glamping Portugal

Dag 1 – Aankomst in de natuur

Vooraf krijg je van ons een route omdat het laatste stuk niet staat aangegeven en je over onverharde weggetjes rijdt. Ga van te voren nog even langs de supermarkt omdat de dichtstbijzijnde supermarkt op ongeveer 30 minuten rijden ligt. Eenmaal aangekomen kan je, je boodschappen in de gezamenlijke keuken leggen. Vergeet ook vooral niet om iets mee te nemen voor op de barbecue. Vannacht slaap je in een glamping tent direct aan de rivier. In de tent staat een echt bed, maar de grond is onverhard met kiezelstenen. Je deelt de goede sanitaire voorzieningen met de andere gasten.

Dag 2 – Activiteit op de rivier met gids

Elke dag is er een andere activiteit gepland. Wij vertellen je graag welke dat is tijdens jouw verblijf. Elke activiteit is altijd onder begeleiding van een goede gids. Zo staat er de ene dag kajakken op het programma en de andere dag soft canyoning of een wandeling door en over het water. Na deze actieve bezigheid is het tijd voor een wijntje aan de rivier of warm op bij het gezellige kampvuur. Aan het einde van de dag val je in slaap onder de heldere sterrenhemel en geniet je van het geluid van kletterende watervallen en een snelstromende rivier.

Dag 3 – Wakker worden met een view en vertrek

Na twee nachten in de natuur reis je in de loop van de dag door naar je volgende bestemming. Wordt een laatste keer wakker met fluitende vogels en ga nog één keer van glijbaan af voor een verfrissende duik. In de keuken maak je je eigen ontbijt klaar zodat je klaar bent voor de rit van vandaag.

Onze slaapplekken

Deze bouwsteen is goed te combineren met