Vliegtickets Noorwegen

Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het regelen van de reis naar Noorwegen en Zweden, kan Riksja Noorwegen ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met onze Noorwegen en/of Zweden rondreizen

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf een vliegticket Noorwegen zoeken en boeken

Je kunt je retour vliegticket Noorwegen ook zelf online boeken. Je ziet direct de prijzen en als de vlucht geboekt is, mail ons dan je gegevens en we helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij de je vlucht.

Vliegtarieven Noorwegen

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Noorwegen vliegticket. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is groot, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Laagseizoen vanaf €180,- p.p. Economy Route Amsterdam – Oslo – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €215,- p.p. Economy Wanneer dagelijks
Laagseizoen vanaf €210,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bergen – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €250,- p.p. Economy Wanneer dagelijks
Laagseizoen vanaf €150,- p.p. Economy Route Amsterdam – Oslo – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €200,- p.p. Economy Wanneer dagelijks (niet altijd rechtstreeks)
Laagseizoen vanaf €215,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bergen – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €275,- p.p. Economy Wanneer dagelijks (met overstap in Oslo)