Wonderlijk Sossusvlei Join-in

bouwsteen

 • Reisschema:
  Windhoek - Sossusvlei / Deadvlei - Windhoek
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Type reis:
  Kamperen of Lodges
 • Vertrek:
  Elke dinsdag
 • Reissom kamperen:
  vanaf € 371,- p.p. bij 2 personen
 • Reissom lodges:
  vanaf € 0,- p.p. bij 2 personen
 • Inclusief:
  o.a transport, veel maaltijden, gids, entreegelden
Decorative torn edge

Dag 1: vertrek vanuit Windhoek naar de Sossusvlei

Tussen acht uur en half negen word je met een truck opgehaald bij je accommodatie in Windhoek. Via de Eros Mountains en Namib Naukluft bereik je het woestijngebied rondom de Sossusvlei. Open savanne gebied en boerenlanden razen aan je voorbij voordat de immens rode zandduinen in het landschap rijzen.

Het streven is om aan het einde van de middag bij het kamp aan te komen, je campsite voor de komende twee nachten. Bij de ingang van de Sossusvlei, niet ver van Sesriem Canyon is dit in onze ogen een ideale plek. Zie de zon onder de Elim duin zakken en hoor in de verte jakhalzen huilen terwijl jullie bij het kampvuur zitten.

Decorative torn edge

Dag 2: Sossusvlei

Het is vroeg dag, want voor zonsopgang sta je in of op de duinen van de Sossusvlei. Kleed je warm aan, het kan nogal koud zijn in de vroege ochtend! Na het eerste stuk te hebben gereden, ga je het laatste stuk te voet (ca. 5 km) door de duinen. Houd je camera bij de hand om de eerste zonnestralen op de roodoranje duinen vast te leggen. Misschien zie je zelfs een gemsbok of struisvogel voorbij komen.

De rest van de ochtend breng je door in en bij de Sossusvlei. Je bezoekt onder andere de Dead Vlei en Dune 45. Maak je op voor een klauterpartij naar boven! Tegen lunchtijd ga je terug naar Sesriem, de hitte ontvluchtend. Zodra het wat meer is afgekoeld ga je weer op pad, nu naar de Sesriem Canyon.

Decorative torn edge

Dag 3: terug naar Windhoek

Na het ontbijt begint je terugreis naar Windhoek. Je gaat via een andere route, de enorme Gamsberg af, terug naar de bewoonde wereld.

Aan het einde van de middag, begin van de avond kom je weer aan in Windhoek waar je wordt afgezet bij je accommodatie binnen de regio van Windhoek.

Vervolg je reis met het noorden van Namibië of combineer het met Botswana en de Victoria Watervallen.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Variant
1

Wonderlijk Sossusvlei - Lodge verblijf

 • Reissom:
  € 0,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  2 nachten in lodge inclusief alle maaltijden, transport, entreegelden en gids.

De bouwsteen staat beschreven met een verblijf op een campsite in je eigen koepeltentje. Lijkt de join-in reis je wel leuk, maar slaap je liever in één van de prachtige lodges, kies dan voor deze bouwsteen. De route blijft hetzelfde en alles is geheel voor je verzorgd.

Deze join-in start op elke zaterdag vanuit Windhoek.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Avontuurlijk Noord-Namibië Join-in

 • Windhoek - Okonjima - Etosha - Damaraland - Swakopmund - Windhoek
 • 7 dagen / 6 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge