Wild Etosha Join-in

bouwsteen

 • Reisschema:
  Windhoek - Etosha - Windhoek
 • Reisduur:
  3 dagen / 2 nachten
 • Type reis:
  Kamperen of Lodges
 • Vertrek:
  Elke zaterdag
 • Reissom kamperen:
  vanaf € 371,- p.p. bij 2 personen
 • Reissom lodges:
  vanaf € 0,- p.p. bij 2 personen
 • Inclusief:
  o.a. transport, veel maaltijden, gids, entreegelden
Deze safari join-in vertrekt elke zaterdag vanuit Windhoek.
Decorative torn edge

Dag 1: vertrek vanuit Windhoek naar Etosha

Op safari! Elke zaterdag start er een kleine internationale groep van ongeveer 14 reizigers aan de reis naar Etosha. Je hoeft alleen je eigen tent op te zetten en plezier te maken met je mede reizigers. Verder hoef je alleen nog maar te genieten van je reis en ruimte van Namibië. Je reist van Windhoek in één dag naar Etosha. De perfecte gelegenheid om je medereizigers te ontmoeten. Etosha National park is het grootste wild park van Namibië. De uitgelezen mogelijkheid voor het spotten van olifanten, giraffes en nog veel meer wildlife. Etosha heeft unieke accommodaties met water drinkplaats voor de dieren. Neem ’s avonds na je safari plaats op het bankje bij de drinkplaats en geniet van het voorbij grazend wild.

Decorative torn edge

Dag 2: Game drive van Okaukeujo naar Namutoni

Etosha National park is het grootste wild park van Namibië. De uitgelezen mogelijkheid voor het spotten van olifanten, giraffes en nog veel meer wildlife. Etosha heeft unieke verblijfplaatsen met water drinkplaats voor de dieren. Neem ’s avonds na je safari plaats op het bankje bij de drinkplaats en geniet van het voorbij grazend wild. Al rijdend door Etosha ga je op weg naar je campsite. Houd je ogen goed open en laat je verrassen door de wilde dieren om de auto. Aan het einde van de dag klap je je tent uit en sluit je de dag af met een heerlijk diner bereidt door de kok.

Decorative torn edge

Dag 3: terug naar Windhoek

De gids zal je vroeg wekken voor een bijzondere ochtendsafari met zonsopgang. Vroeg in de ochtend zijn de dieren het meest actief als gevolg van de (nog) lage temperatuur, de kans om ze te zien is dan het grootst. Kort voor zonsopgang, zul je je tent weer inpakken, terwijl de kok het ontbijt verzorgt. Vandaag heb je de hele dag om op zoek te gaan naar wilde dieren. De chauffeur kent het park als zijn broekzak en brengt je van de savanne naar de water plaatsen en door de bush. Hij herkent gemakkelijk de sporen van de grazende zebra’s, giraffen en leeuwen. Je doorkruist het park en overnacht op een campsite aan de andere kant van het park. De volgende dag reis je terug naar Windhoek, waar je laat in de middag aankomt.

Vervolg je reis naar het zuiden van Namibië of combineer je reis juist met Botswana en de Victoria Watervallen.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Variant
1

Wild Etosha - Lodge verblijf

 • Reissom:
  € 0,- p.p. bij 2 personen
 • Inbegrepen:
  2 nachten in lodge inclusief alle maaltijden, transport, entreegelden en gids.

Op safari gaan is een heel avontuur op zich. Wil jij graag na de hele dag wild speuren lekker uitrusten en slapen in een goed bed? Dan kun je kiezen vaar deze lodge variant van de Wild Etosha Join-in. De route blijft gelijk en alles is nog steeds geheel verzorgd.

Deze join-in start op elke woensdag vanuit Windhoek.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

bouwsteen

Wonderlijk Sossusvlei Join-in

 • Windhoek - Sossusvlei / Deadvlei - Windhoek
 • 3 dagen / 2 nachten
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge