Vliegtickets Myanmar

Algemene informatie

Vliegtickets Myanmar op maat

Net als het op maat maken van je Myanmar reis, kunnen wij ook een Myanmar ticket voor je boeken dat aansluit bij je reis. De organisatie ligt dan van a tot z bij Riksja Myanmar. Wel zo prettig bijvoorbeeld als er nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Myanmar ticket op maat en, door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist nu de vliegwereld sterk in beweging is, zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Een Myanmar ticket kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement (Myanmar bouwstenen of een Myanmar rondreis).

vliegticket Myanmar

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Myanmar zoeken en boeken?

Je kunt ook zelf je Myanmar vlucht regelen. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, mail ons dan je vluchtgegevens, onze Myanmar reisspecialisten Rommy en Anne helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij je vlucht.

Vliegtickets naar Myanmar

klm Laagseizoen vanaf €900,- p.p. Economy Route Amsterdam Bangkok
Hoogseizoen vanaf €1150,- p.p. Economy Overstap Bangkok (Bangkok Airways naar Yangon)
Emirates Laagseizoen vanaf €800,- p.p. Economy Route Amsterdam – Yangon
Hoogseizoen vanaf €1000,- p.p. Economy Overstap Dubai
Singapore Ailines Laagseizoen vanaf €700,- p.p. Economy Route Amsterdam – Yangon
Hoogseizoen vanaf €1100,- p.p. Economy Overstap Singapore
Thai Airways Laagseizoen vanaf €600,- p.p. Economy Route Brussel – Bangkok – Yangon
Hoogseizoen vanaf €850,- p.p. Economy Overstap Bangkok

Inbegrepen

Genoemde totaalprijzen voor de vliegtickets Myanmar zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vliegverzekering. Bekijk voor meer informatie de ticketvoorwaarden Myanmar.

Hoogseizoen

Eind juni t/m begin augustus, 13 – 26 december

Je kan ook een retourvlucht naar Bangkok combineren met goedkope tickets met de lowcost airline www.airasia.com.
Let op: dit is wel de andere luchthaven in Bangkok, namelijk Don Mueang ongeveer een uur rijden van Suvarnabhumi International Airport. Je kan deze tickets alleen zelf online boeken voor ongeveer 100,- euro per persoon.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit bij ons ook mogelijk. Alleen gaan de beste en goedkoopste vluchten altijd via Amsterdam richting Myanmar. Hierdoor heb je vanaf Brussel of Dusseldorf dan altijd twee overstappen. Wel kun je ook goedkoop rechtstreeks naar Bangkok vliegen en vanaf daar een binnenlandse vlucht nemen met Air Asia of Bangkok Airways naar Yangon.

De laagste Myanmar ticket tarieven

We werken samen met Airtrade, een van de grootste ticketleveranciers van Nederland (IATA, ANVR, SGR). Via hen zijn we aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Je profiteert zo van de laagst mogelijke tarieven voor tickets Myanmar. De vliegmarkt is volop in beweging en de concurrentie tussen de maatschappijen is moordend, waardoor prijzen en voorwaarden snel wisselen.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen en tijden zijn richttijden en prijzen zoals ontvangen van de airlines. Wijzigingen voorbehouden, aangezien de tarieven iedere maand, maar ook dagelijks kunnen verschillen. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.