Vliegtickets Marokko

Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je Marokko-rondreis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Marokko voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Marokko-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan
de slag.

Vliegtickets Marokko

De voordelen als wij je vlucht regelen:

  • Vaak voordeliger tarieven
  • Prijzen zijn inclusief bagage
  • Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
  • Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vlucht Marokko zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Marokko-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Marokko, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven Marokko

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Marokko).

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel

Wil je vertrekken vanaf Brussel, Eindhoven of Weeze dan is dit ook mogelijk. Brussel Zaventem is makkelijk en snel per trein te bereiken maar ook per auto. Royal Air Maroc vliegt dagelijks vanaf Brussel Zaventem naar Marokko en laat het ons dan ook gerust weten als je hier vandaan wilt vertrekken.

Ryanair vluchten

Ryanair biedt goedkopere vluchten aan naar Marokko. Vanaf Brussel Charleroi, Eindhoven en Weeze (net over de grens bij Duitsland) kun je rechtstreeks naar Marokko vliegen. Ryanair vliegt onder andere op Rabat, Fes, Marrakech en Agadir. Ze vliegen niet dagelijks maar als je wat speling hebt kan het de moeite waard zijn om zelf op hun website te puzzelen voor een goede vlucht. Helaas werkt Ryanair niet samen met ons als reisorganisatie. Wel mag je zelf de vluchten vastleggen, wij kunnen het reisschema er altijd op laten aansluiten.

Transavia Laagseizoen vanaf €200,- p.p. Economy Class Route Amsterdam – Casablanca
Hoogseizoen vanaf €325,- p.p. Economy Class Overstap Geen overstap
Transavia Laagseizoen vanaf €200,- p.p. Economy Class Route Amsterdam – Marrakech/Agadir
Hoogseizoen vanaf €394,- p.p. Economy Class Overstap Geen overstap
Royal Air Maroc Laagseizoen vanaf €375,- p.p. Economy Class Route Amsterdam – Marrakech, Fes of Agadir
Hoogseizoen vanaf €450,- p.p. Economy Class Overstap Overstap in Casablanca
Royal Air Maroc Laagseizoen vanaf €325,- p.p. Economy Class Route Brussel – Casablanca
Hoogseizoen vanaf €415,- p.p. Economy Class Overstap Geen overstap
Royal Air Maroc Laagseizoen vanaf €374,- p.p. Economy Class Route Brussel – Agadir, Marrakech of Fes
Hoogseizoen vanaf €455,- p.p. Economy Class Overstap Overstap in Casablanca
Royal Air Maroc Laagseizoen vanaf €325,- p.p. Economy Class Route Amsterdam – Casablanca
Hoogseizoen vanaf €415,- p.p. Economy Class Overstap Geen overstap