Off Beat door Suriname
1510 p.p. *
  1. Start in Paramaribo - aankomst op 12/06/2020
  2. Einde: laatste dag in Zanderij op 26/06/2020
Totaalprijs voor 2 personen 3.020,- *
* excl. internationale vlucht
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Off Beat door Suriname

Suriname-reis van het gebaande pad af

Duur: 15 dagen / 14 nachten
Reisroute: Paramaribo - Blanche Marie - Apoera - Zanderij - Brokopondo - Fredberg - Boven-Suriname - Para
Prijs: € 1.510,- p.p. bij 2 personen
Reisperiode: Het hele jaar beschikbaar

Suriname is een perfecte bestemming voor een route van de gebaande paden af. Tenminste, dat denken wij. Bezoek het ongerepte westen van het land, kruip dicht tegen elkaar aan in een tent in het savanne bos, slaap op de top van een berg met uitzicht over de Amazone. We hebben een reis samengesteld met de route die wij het meest geschikt vinden. De leukste excursies en leukste slaapplekken op de meest bijzondere plekken liggen vast.

Dag Reisschema

Vluchten

De vluchten zijn nog niet inbegrepen in de reissom. We boeken graag een vlucht voor je die past bij jouw reis. Dit is een extra service die we verlenen en daarvoor rekenen we een fee.

We maken een vluchtvoorstel en kunnen deze vrijblijvend voor je in optie zetten. Wanneer we de vlucht voor je boeken, houden we vervolgens ook de tijdswijzigingen voor je bij. Daarnaast regelen we een nieuwe vlucht als de airline besluit een vluchtgedeelte te annuleren of te verzetten naar een andere tijd of route.

Uiteraard kun je ook zelf je vlucht zoeken en boeken. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor het bijhouden van wijzigingen en we vragen je om ons hiervan op de hoogte te stellen.

Meer informatie over tickets vind je op de pagina Vliegtickets Suriname.

Sunset & Dolphins (+ €37 p.p.)

Stap aan het einde van de middag nog even op een korjaalboot op de Suriname-rivier. Het is heerlijk ontspannen op het water en de nieuwsgierige dolfijnen zullen al snel rondom de boot zwemmen. Onder het genot van Surinaamse lekkernijen is het genieten geblazen. Je bezoekt nog een klein dorpje en je vaart weer terug naar Paramaribo, terwijl de zon langzaam ondergaat.

Busiwagi 4WD (+ €181 p.p.)

Houd jij van een portie avontuur? Stap dan in een jeep en cross door de jungle van Suriname. Onder begeleiding van een gids trotseer je onverharde wegen en smalle bospaden, en je rijdt zelfs een deel over de savanne. En let goed op, want het kan zomaar zijn dat je een aantal bijzondere dieren spot. Lees meer

Zeeschildpadden – Braamspunt (+ €81 p.p.)

Tussen februari en augustus komen de zeeschildpadden massaal hun eieren leggen op de stranden in het noorden van Suriname. Vanuit Paramaribo stap je op de boot richting de stranden om deze bijzondere dieren en het proces van het eieren leggen te aanschouwen.

Bergendal Resort (+ €139 p.p.)

Heb je tijdens de reis even zin in iets meer comfort? Kies er dan voor om te slapen op de voormalige 18e -eeuwse plantage ‘Berg en Dal’. Inmiddels is het een comfortabel resort gelegen aan de bovenloop van de Surinamerivier. Je kan hier heerlijk bijkomen aan het zwembad, dat grenst aan de rivier.

Upgrade – Luxe verblijf bij Marrons in Boven-Suriname (+ €238 p.p.)

Heb je zin in iets meer luxe? Kies dan voor deze upgrade, waarbij comfort en ontspanning centraal staan. Je slaapt op een eiland, net iets verder op de Surinamerivier. Je krijgt een eigen cabana en aan het gezamenlijke zwembad rust je lekker uit. Ook deze lodge wordt gerund door de lokale gemeenschap en je kunt hen altijd vragen om een rondleiding door het dorp.

Einde van je reis

Tevreden met je samengestelde Suriname rondreis?

Je kunt je reis direct boeken of aanvragen, of nog even bewaren zodat je er op een later moment nog eens naar kunt kijken. Dan heb je de mogelijkheid om je reis nog aan te passen naar jouw wensen.

Wil je liever advies op maat dan deze rondreis zelf aanpassen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor. Ontvang een reisvoorstel op maat.

Off Beat door Suriname 1510 p.p. (excl. internationale vlucht)
Reis vrijblijvend aanvragen Boek direct
Boek direct en krijg
€50,- korting p.p.

Ben je nog niet klaar en wil je later verder gaan? Bewaar mijn reis

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen