Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Vliegtickets Suriname

Naast je reisplan, heb je natuurlijk ook vliegtickets nodig naar Suriname. Je vliegt vanaf Europa naar Paramaribo en je vliegt ook weer vanaf Paramaribo terug. Hieronder geven wij tips voor luchtvaartmaatschappijen waarvan wij vinden dat ze goede prijzen hanteren en goede vluchttijden hebben. Sommige vluchten gaan rechtstreeks, andere hebben een goede overstap zodat je niet hoeft te rennen maar ook niet de hele dag op een luchthaven rondhangt.

Heb je tickets naar Suriname geboekt? Geef de informatie dan door op het boekingsformulier bij het boeken van jouw reisplan. Laat je het weten als je een wijziging doorkrijgt? Dan geven wij dit door aan de lokale agent.

Vliegtarieven Suriname

Onze reizen zijn zo ingestoken dat je vliegt naar Paramaribo en ook weer terug naar huis vanaf Paramaribo. De onderstaande prijzen zijn daar dan ook op gebaseerd:

 

klm china reis September – juni vanaf €805,- p.p. Economy Route Amsterdam – Paramaribo
Paramaribo – Amsterdam
Juli- augustus vanaf €1.180,- p.p. Economy –> de vluchten gaan op dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag
September – juni vanaf
€880,- p.p. Economy Route Amsterdam – Paramaribo
Paramaribo – Amsterdam
Juli- augustus vanaf €1.150,- p.p. Economy –> de vluchten gaan op woensdag, vrijdag t/m maandag

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren. Vlieg je vanaf deze luchthavens houdt er dan rekening mee dat je een overstap hebt op Amsterdam.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering. Voor de TUI vluchten is dit exclusief bagage.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue wijzigen op basis van vraag en aanbod.

Vliegtickets Suriname via Riksja Suriname

Wil je de vluchten via ons regelen, dan kan dit ook. Geef dit aan op het boekingsformulier of jouw reisaanvraag, dan zoeken wij een vlucht die aansluit bij jouw reis. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een reisplan. Wil je de reis boeken of een reisplan aanvragen? Kijk dan bij onze rondreizen Suriname.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen