Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Bouw je eigen Jamaica-rondreis

Individuele Jamaica-rondreizen

Beschikbaarheid:

Wij zijn op dit moment druk bezig met het optimaliseren van onze reizen. Hierdoor kunnen we voorlopig geen reizen naar Jamaica organiseren via Riksja Jamaica.

Mocht je in de toekomst willen weten wanneer de reizen wel weer beschikbaar zijn, schroom dan niet om een email te sturen naar jamaica@riksjatravel.nl.

 

Jamaica klopt op het ritme van zijn eigen beat. Je neemt automatisch het relaxte tempo van de goedlachse locals over als je het eiland van reggae en rasta verkent. Jamaica is meer dan je misschien zou denken: palmstranden worden afgewisseld door groene bergketens en pastelkleurige dorpen. Kook je eigen jerk chicken of woon een gospelkerkdienst bij.

Je rijdt tijdens onze Jamaica-rondreis zelf met een huurauto. Zo kom je snel op de bijzondere plekjes. Slapen doe je in een koloniaal plantagehotel of kleurrijke cottage aan de kust. Puzzel zelf je ideale rondreis in elkaar; heb je hulp nodig, dan helpen we je graag.

Bekijk onze individuele rondreizen

Voor reizigers, door reizigers

Met Riksja Jamaica reis je eigenwijs en individueel. Wij hebben de beste routes al voor je uitgestippeld, waarbij jij nog volop keuze hebt om de reis naar jouw hand te zetten. Hier een nachtje langer, daar een extra activiteit of een special stay? Wat jij wilt. Boek de reis direct of vraag onze hulp; die geven we je graag.

Bekijk de video over het bouwen van je eigen reis voor onze video over het bouwen van je eigen reis.

  • je beleeft de highlights net even anders
  • je past zelf jouw rondreis aan
  • individueel, maar lokale collega's staan 24/7 voor je klaar
  • je profiteert van onze landenkennis en passie voor Jamaica
  • je reis wordt 100% CO²-gecompenseerd
Jamaica tropisch paradijs

Je eigen Jamaica-reis samenstellen

Selecteer je reisperiode
Kies je favoriete Jamaica-reis en pas deze aan
Boek direct online

0 rondreizen in Jamaica

We helpen je op weg

Je kunt bovenstaande rondreizen direct boeken. Wil je een combinatie van de rondreizen of een deel van een rondreis maken, vraag dan een reisvoorstel op maat aan. Bel of mail ons gerust. We geven je eerlijk advies over de slimste route of de zwaarte van een activiteit en we boeken graag een vlucht voor je. Zo kunnen we je helpen met het samenstellen van de Jamaica-reis die het beste bij jou past.

Bekijk de video en bouw je eigen reis

individuele rondreizen

Neem contact met ons op of bel ons op +31 (0)71 891 01 35

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen