Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Vliegtickets Colombia

Naast het regelen van de reis, kan Riksja Colombia ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement (Rondreizen Colombia). Naast de voorbeelden van airlines die hieronder staan, kunnen we ook tickets aanbieden van bijvoorbeeld United Airlines en Iberia.

óf zelf je vliegtickets naar Colombia zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Colombia vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner laten weten.

Vliegtarieven Colombia

Onze reizen zijn zo ingestoken dat je vliegt naar Bogota en weer naar huis gaat vanuit Santa Marta. De onderstaande prijzen zijn daar dan ook op gebaseerd:

klm china reis Laagseizoen vanaf €830,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bogota
Santa Marta – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1050,- p.p. Economy Overstap heen –> directe vlucht of een overstap in Atlanta, Panama of Parijs
terug –> 1 overstap op Bogota of een tweede overstap in Parijs
Laagseizoen vanaf €890,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bogota
Santa Marta- Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1128,- p.p. Economy Overstap heen –> overstap op Frankfurt
terug–> overstappen op Bogota en Frankfurt
Laagseizoen vanaf €1031,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bogota
Santa Marta – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1242,- p.p. Economy Overstap heen –> 1 overstap (welke airport is afhankelijk van de airline)
terug–> overstappen op Bogota en airport afhankelijk van de airline

 Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Colombia vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen