Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Welkom op het Riksja Colombia reisblog

Colombia is een bijzondere en diverse bestemming, het is mijn favoriete land in Zuid-Amerika en ik kan het iedereen aanraden! Reizigers bezoeken het land voor de enorme hoeveelheid cultuur, mooie- én vooral gevarieerde natuur (na Costa Rica is Colombia het 2e land ter wereld met de meeste biodiversiteit), koloniale en kleurrijke steden, fijne stranden, tropische regenwouden en pittige trekkings. Tel daar het Andesgebergte, het hoogste kustgebergte (mét sneeuw op 5775 meter hoogte!), de sfeervolle en ritmische muziek en lekkere eten bij op en je begrijpt dat de Colombia een prachtige verzameling aan ingredienten voor elke reiziger heeft. Op dit Colombia reisblog vind je antwoorden op veelgestelde vragen, (vakantie) tips over het reizen door het land en inspirerende ervaringen en reisverhalen die je kunt gebruiken ter voorbereiding op je eigen Colombia-reis.

Palenquera-colombia-reizen-cartagena

Bij het plannen van een Colombia-reis komen gaandeweg vragen naar boven. Als enorme Colombia-fan en expert heb ik al erg veel van het land mogen zien en ik vind het leuk om mijn ervaringen met jou te delen. Ik heb twee maandenlang door dit mooie land gereisd en wat me bij is gebleven is vooral de ervaringen en contacten met de lokale bevolking en de indrukwekkende natuur.

Kom je net terug uit Colombia en heb je mooie, leuke of inspirerende foto’s of verhalen? We vinden het leuk als je deze met ons wilt delen. Je kunt je ervaringen mailen naar colombia@riksjatravel.nl.

Ik wens je veel leesplezier!

 

Saludos,

Dayna

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen