Last-minute op reis in Europa: het kan nog!

De verre bestemmingen hebben hun grenzen nog gesloten, maar gelukkig is Europa voor een groot deel weer bereisbaar! Heb je nog geen vakantie geboekt, maar wil je er nog wel even ‘coronaproof’ tussenuit? Hieronder vind je een selectie van onze Europa-reizen die je nog last minute kunt boeken. De routes staan vast, evenals de prijs. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Ja, ik wil op reis!

Dat horen we natuurlijk graag en we helpen je er graag bij. Onderstaande reizen kun je tot tien dagen vóór vertrek boeken. Kies je favoriete reis, vul het formulier onderaan deze pagina in en wij gaan voor je aan de slag. Wil je eerder weg? Bel ons even op telefoonnummer 071 579 01 01, dan bespreken we direct de mogelijkheden.

Griekenland: 9 dagen, € 564 p.p.

europa griekenland

Wil je eilandhoppen door Griekenland, maar liever wegblijven van de duurdere en toeristische Cycladen? Dat kan! Tijdens onze 9-daagse eilandhop-reis bezoek je eerst hoofdstad Athene voordat je doorreist naar de kleine eilandjes Andros en Tinos, weg van de massa. Hike door groene natuur en langs fotogenieke dorpen en koel af onder een waterval.
Prijs: € 564 p.p.inclusief ferry’s en transfers, exclusief vlucht.
Coronaproof: Je vermijdt de drukte en bezoekt eilanden die nauwelijks toerisme kennen.

Vraag deze reis vrijblijvend aan

IJsland: 8 dagen, € 1150 p.p.

europa ijsland

Ontdek het natuurrijke IJsland in 8 dagen: hier word je getrakteerd op watervallen, gletsjers en uitgestrekte landschappen. Bovendien heb je in de zomermaanden kans om bultruggen en potvissen te spotten!
Prijs: € 1150 p.p. inclusief huurauto, exclusief vlucht.
Coronaproof: Je reist grotendeels door uitgestrekte landschappen, weg van de massa.

Vraag deze reis vrijblijvend aan

Spanje: 13 dagen, € 1280 p.p.

europa spanje

In dertien dagen is er genoeg tijd om Spaans Andalusië op een rustig tempo te verkennen. Breng een bezoek aan een flamencoshow, slaap in een voormalige olijfmolen en leer hoe de traditionele ibericoham wordt gemaakt.
Prijs: € 1280 p.p. inclusief huurauto, exclusief vlucht.
Coronaproof: Accommodaties met zwembad veelal buiten de steden en kleinschalige excursies die van tevoren geregeld zijn met een tijdslot.

Vraag deze reis vrijblijvend aan

Italië: 9 dagen, € 820 p.p.

europa italie

Leer in negen dagen het Italiaanse eiland Sicilië kennen. Je reist langs de Etna-vulkaan, slaapt in typische agriturismo, leert echt Italiaans koken en komt tot rust in een van de vele rustige baaien bij Avola.
Prijs: € 820 p.p. inclusief huurauto, exclusief vlucht.
Coronaproof: Deze rondreis gaat niet naar het vasteland van Italië en je blijft weg van de grote, drukkere steden.

Vraag deze reis vrijblijvend aan

Portugal: 12 dagen, € 1105 p.p.

europa portugal

Maak een relaxte 12-daagse rondreis door Portugal langs de Douro-wijnvallei, een witgeschilderd dorpje op het platteland en sluit af aan de stranden van de Algarve. Wat wil je nog meer?
Prijs: € 1105 p.p. inclusief huurauto, exclusief vlucht
Coronaproof: Behalve aankomst op de luchthaven van Porto (waar je direct weggaat) kom je met deze rondreis niet in de steden.

Vraag deze reis vrijblijvend aan

Zij gingen je voor ...

Ook onze collega’s stonden de afgelopen maanden te trappelen om weer op reis te kunnen en zodra de grenzen opengingen, stapten een aantal in het vliegtuig richting de zon.
Wil jij ook binnenkort op reis? Vul dan onderstaand formulier in en we helpen je op weg. Wil je eerst nog meer geïnspireerd worden? Droom dan weg met ons Europa-magazine.

Anne-Marie

europa spanje

Anne-Marie was de eerste collega die weer in het vliegtuig stapte. Vanuit Spanje liet ze weten: “Het gevoel van reizen is hetzelfde, maar het is overal een stuk rustiger. Ik klaag niet!”

Misja

europa italie

“Italië was echt helemaal geweldig! Het was elke dag zo’n 28 graden met volop zon. Een mondkapje droeg ik alleen in het vliegtuig en in de supermarkt. Het viel mij alles mee!”

Judith

europa portugal

“We hebben zo’n leuke reis in Portugal gehad! Van een fiets huren om strandjes af te gaan tot an een tuktuk-tour om de kustlijn en het historische centrum van Lagos te ontdekken: het was onvergetelijk In ons hotel ontbeten we in verband met corona in shifts, zodat je met kleinere groepen buiten kon zitten. Lekker rustig!”