Vliegtickets Lapland

Algemene informatie

Vliegticket Lapland

Naast het regelen van de reis naar Lapland, kan Riksja Lapland ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. Kijk bij onze rondreizen door Lapland.

De voordelen als wij je vlucht regelen

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte wordt gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf een vliegticket Lapland zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Lapland vlucht boeken. Zo kun je zelf bepalen wanneer de voor jou meest gunstige vlucht is en deze makkelijk reserveren. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner laten weten.

Vliegtarieven

 

  

Finnair Laagseizoen vanaf €340,- p.p. Economy Route Fins Lapland Amsterdam – Rovaniemi
Rovaniemi – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €450,- p.p. Economy Wanneer Elke dag
SAS Laagseizoen vanaf €340,- p.p. Economy Route Zweeds Lapland Amsterdam – Lulea
Kiruna – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €450,- p.p. Economy Wanneer Elke dag
SAS en KLM Laagseizoen vanaf €250,- p.p. Economy Route Noors Lapland Amsterdam – Trømso
Trømso – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €450,- p.p. Economy Wanneer Elke dag

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Lapland vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.