Bouwstenen Kroatië & Slovenië

Individuele Kroatië & Slovenië bouwstenen

✔ Boek vóór 1 juni 2021 en heb de zekerheid van gratis annuleren of wijzigen tot 14 dagen voor vertrek.
Lees hier meer over de actievoorwaarden.
Unieke overnachtingen en activiteiten zijn geregeld
Je ziet de highlights weg van de massa
Je reis is duurzaam én verantwoord
Je reist individueel met een (huur) auto
Onze collega's ter plekke staan 24/7 voor je klaar
We adviseren je uit eigen ervaring

Bouwstenen zijn korte individuele Kroatië & Slovenië reizen van een aantal dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Kroatië en/of Slovenië-reis samenstellen. Ook kun je één van onze individuele Kroatië & Slovenië rondreizen kiezen; combinaties van bouwstenen die wij goed bij elkaar vinden passen. Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten via ons reisvoorstel op maat.

Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaren Kroatië & Slovenië specialisten Jessica, Lenneke & Nyncke helpen je graag verder.

Regio
1

Kroatië

  Een wandeling door een sfeervolle ommuurde stad, combineer je in Kroatië gemakkelijk met een duik in een azuurblauwe zee of een stoere rafttocht. Soms zelfs op dezelfde dag! Je hoeft dus niet te onderhandelen of, maar eerder wanneer je wilt fietsen, kajakken of wilt zeilen langs onbewoonde eilanden. Ook wandel je er langs smaragdgroene meren en watervallen.
  Regio
  2

  Slovenië

   Slovenië is dé groene verrassing van Europa! Bergen, groenblauwe meren, watervallen en druipsteengrotten, maar ook uitgestrekte wijnvelden en het sfeervolle Ljubljana. En dat alles op korte afstand van elkaar, ideaal voor een vakantie met kinderen. Een leuke stop onderweg naar Kroatië, maar zeker afwisselend genoeg voor een volledige rondreis.