Overnachten in Kroatië en Slovenië

Algemene informatie

Waar slaap je in Kroatië en Slovenië?

Tijdens je reis met Riksja Kroatië en Slovenië slaap je in sfeervolle accommodaties die passen bij de plaats waar je bent. We hebben hierbij vooral gelet op een juiste combinatie van ligging, sfeer, vriendelijkheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij nemen je mee naar het Kroatië achter de massa campings en de sfeerloze Balkan hotels en hebben ook in Slovenië sfeervolle slaapplekken gevonden. Overnacht in een glamping hut met uitzicht op de bergen, een zeilboot of een fijn appartement net buiten het drukke centrum van Dubrovnik. Het is je wellicht zelf al opgevallen dat je, vooral in de zomer, vaak verplicht bent om minimaal vijf of zeven dagen ergens te verblijven. Bij onze slaapplekken hoeft dit niet, zodat je zelf je eigen reistempo kunt bepalen. Vrijwel overal kun je met het hele gezin op één kamer kunt verblijven. Ook letten we extra op de faciliteiten die prettig zijn als je met (jonge) kinderen reist, zoals een zwembad of een eigen kookgelegenheid. Onze ervaren reisspecialisten helpen je graag bij het combineren van de leukste plekjes.

Onderstaand vind je een impressie van onze accommodaties. Klik op de pijltjes naast de foto voor meer indrukken. Voor meer informatie mag je altijd contact met ons opnemen.

Karakteristieke accommodaties in Kroatië en Slovenië

Dit zijn schone, sfeervolle en goed verzorgde accommodaties op een goede locatie. Ze variëren van een agriturismo met zwembad in de binnenlanden, een kleinschalig guesthouse dichtbij het centrum of in de binnenlanden of een bed & breakfast tussen de wijngaarden. Vaak met zwembad of een andere zwemgelegenheid in de buurt.

Appartementen in Kroatië en Slovenië

Op een aantal plekken verblijf je in een appartement. Omdat deze kleinschalig zijn, ervaar je de lokale gastvrijheid er op zijn best. Daarnaast geeft het je de vrijheid om wellicht zelf een keer een maaltijd klaar te maken, wat niet alleen bespaart in de kosten maar ook fijn kan zijn na een intensieve dag sightseeing.

Special stay in Kroatië en Slovenië

Bij enkele bouwstenen hebben accommodaties die net even iets specialer zijn. Denk daarbij aan een sfeervolle minicamping aan zee met zwembad en een luxe stacaravan of een glamping hut midden in de natuur in Slovenië. Je slaapt in een heerlijk zacht bed en eigenlijk is het net zo comfortabel als een hotelkamer, maar dan iets unieker. Maar ook een overnachting in privé-hut op een catamaran tijdens een vierdaagse-zeiltocht in Kroatië valt binnen deze categorie.