Vliegtickets Japan

Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

We kunnen niet alleen je rondreis voor je samenstellen, maar desgewenst ook de vliegtickets naar Japan voor je regelen. Op die manier weet je zeker dat je vluchttijden mooi aansluiten op je rondreis. Omdat wij direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen een voordeliger tarief voor je regelen, inclusief bagage. Bijkomend voordeel is dat wij je alle organisatorische rompslomp uit handen nemen als je vlucht gewijzigd wordt of vertraging oploopt. Wij zorgen ervoor dat je rondreis weer aansluit op je vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we je weer op weg – letterlijk.

Wil je nog even overleggen met je reisgenoot of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van de beste deal. Wil je een passend vluchtvoorstel ontvangen bij je Riksja Japan-reis, geef dit dan aan op het aanvraagformulier. Dan gaan wij ermee aan de slag.

vliegticket Japan

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeligere tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Japan zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Japan-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Japan, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven

klm Laagseizoen vanaf €695,- p.p. Economy Route Amsterdam – Tokyo / Osaka – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1195,- p.p. Economy Overstap Geen
Ana Laagseizoen vanaf €695,- p.p. Economy Route Amsterdam – Tokyo / Osaka – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1155,- p.p. Economy Overstap Wenen of München
Finnair Laagseizoen vanaf €695,- p.p. Economy Route Amsterdam of Brussel – Tokyo / Osaka – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €233,- p.p. Economy Overstap Helsinki

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde prijzen zijn gebaseerd op economy class en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Japan).

De laagste vliegtickettarieven

Wij werken graag samen met KLM. Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) – de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Japan-vliegticket.