Vliegtickets Jamaica

Algemene informatie

Vliegticket Jamaica

Naast het regelen van de reis naar Jamaica, kan Riksja Jamaica ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket dat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging kunnen we je zo direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

Of zelf een vliegticket Jamaica zoeken en boeken

Je kunt ook zelf je Jamaica-vlucht boeken. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Jamaica, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven

klm china reis Laagseizoen vanaf €980,- p.p. Economy Route Amsterdam – Montego Bay
Montego Bay – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1287,- p.p. Economy Wanneer Dins- , donder-, vrij-, zaterdag (één overstap)
Laagseizoen vanaf €810,- p.p. Economy Route Amsterdam – Montego Bay
Montego Bay – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1119,- p.p. Economy Wanneer Vrijdag heen (geen overstap), vrijdag terug (geen overstap)
Laagseizoen vanaf €650,- p.p. Economy Route Amsterdam – Montego Bay
Montego Bay – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1050,- p.p. Economy Wanneer Alle dagen (met stop(s))

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook Ticketvoorwaarden Jamaica).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Jamaica-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continu kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen, sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.