Waarom Riksja Indonesië?

blog

Geschreven op
vrijdag 29 januari
Geschreven door
Kerstin Jauk
Delen op social media

 

hotel-bali-reizigster#1. Ontspannen reizen en toch alles zien

Het eerste dat me te binnen schiet is het ontspannen reizen. Dit klinkt misschien als een rustige vakantie. Dat is het zeker niet. Want eenmaal in dit mooie land wil je (dat heb ik in ieder geval) graag zoveel mogelijk zien en ervaren. Met Indonesië online gaat dat haast vanzelf. Het gevarieerde programma geeft je een beeld van het locale leven en de mooie bezienswaardigheden. Er zit een aangenaam tempo in de reis zodat je veel indrukken opdoet en je je vakantieperiode echt benut. Er zijn verschillende mooie plekjes in de natuur of aan het strand om de vele impressies op je in te laten werken. Zo reis je intensief en heb je ook het vakantiegevoel waarbij je oplaadt.

 

 

java-indonesie-reiziger#2. Alles is goed geregeld

Omdat alles goed geregeld is, heb je alle tijd om rustig om je heen te kijken en te genieten van de schoonheid van het land. De chauffeur die je van het ene hotel naar het andere brengt, is vriendelijk en staat al op je te wachten. Onderweg vertelt hij je over de omgeving en stopt even als je een foto wil maken.

 

 

 

homestay bali rondreis indonesie#3. Sfeervolle en persoonlijke hotels

Als je aankomt op je nieuwe stek word je hartelijk ontvangen. Indonesië online werkt met sfeervolle hotels waar een persoonlijke sfeer hangt. Het vriendelijke personeel wijst je de weg zodat je je snel thuis voelt. In afgelegen wat primitievere gebieden kan het guesthouse of hotelletje basic zijn. Maar ook daar voel ik me in de watten gelegd door de zorg voor de gasten. De afwisseling tussen een verzorgd wat luxer hotel en een klein basic guesthouse vind ik erg leuk. (lees hier meer over overnachten in Indonesië.)

 

 

#4. Afwisseling van actief zijn en het lokale leven

Er staan namelijk afwisselende excursies op het programma. Zo wandel je met je gids over de locale markt om daarna de kneepjes van de Indonesische keuken te leren. Pittig uitdagend kan je wandelen op een van de vulkanen. Natuurlijk hoort een fietstocht door de rijstvelden bij een bezoek aan Indonesië. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende tempels die het land rijk is.
Indonesië online zorgt voor interessante excursies waarbij je een kijkje krijgt in het lokale leven. De aardige gidsen maken een uitstap extra bijzonder door de persoonlijke aanpak en de goede uitleg.

 

 

Reisspecialist-Indonesie-online

#5. Persoonlijke aanpak van boeking tot en met reis

Een persoonlijke aanpak zie je ook terug in het contact met de Indonesië reisspecialisten. Hun enthousiasme en de aangeboden bouwstenen geven mij reiskriebels. Zo heb je al vakantiepret voordat je reis gestart is. Ik kan iedereen deze organisatie van harte aanraden.

Cecilia

 

Keer terug naar het Indonesië reisblog voor nog meer inspiratie.

Of stel je eigen Indonesie reis samen met onze bouwstenen.