Riksja Family Indonesië

Naar boven

Witte stranden van de Gili’s

bouwsteen

 • Reisschema:
  Gili
 • Reisduur:
  4 dagen / 3 nachten
 • reissom:
  € 395,- per volwassene
 • € 295,- per kind
De Gili eilanden: tropische eilanden voor de kust van Lombok. Vanuit Bali zijn ze goed te bereiken per boot. Op de Gili’s vind je geen auto’s, wel paard en wagen. Het leven gaat hier langzaam voorbij, onder een stralende zon, voetjes in het witte zand en met het geluid van de kabbelende zee op de achtergrond.Je slaapt in een basic, maar sfeervol ingerichte bungalow op een paar stappen van het strand. We hebben gekozen voor de eilanden Gili Air en Gili Trawangan. Op Gili Air vind je een gezellig snorkel- en duiksfeertje, zonder dat het massaal is. Meteen voor de kust ligt een rif met kleurrijke koralen en vissen die zich graag laten begroeten. Gili Trawangan is groter, hier vind je meer vertier en gezelligheid. Er is een hoofdweg waar het altijd een drukte van belang is, maar er zijn zeker ook nog minder ontdekte plekken. Aan de noordkust of aan de rustige westkust kun je het beste snorkelen en duiken. Verken het eiland per fiets of laat je rijden met paard en wagen, huur een snorkelset en stap zo vanaf het strand het water in waar je schildpadden en kleurrijke vissen om je heen ziet zwemmen.

Als je op zoek bent naar het bekende plaatje van witte stranden, blauwe zee, slippers aan en… relaxen dan is dit de bouwsteen die je zoekt.
strand op de Gili Islands in Indonesië
Decorative torn edge

Dag 1 – Aankomst Gili

Met boot reis je naar één van de Gili eilanden en word je op het strand voor je verblijf afgezet. Geen steiger om aan te leggen, dus je staat gelijk met je voeten in het heldere water. De witte stranden nodigen je uit voor een relaxed moment op je handdoek. Of zoals wij deden; meteen een sprintje naar het water voor een verfrissende duik.

Je slaapt in een sfeervolle ingerichte bungalow op een paar stappen van het strand. Het verblijf is basic, maar wel met airco. Wel zo prettig met dit tropische klimaat. Wij hebben de leukste plekjes uitgezocht op beide eilanden. Waar je slaapt hangt af van de beschikbaarheid. Heb je een sterke voorkeur voor één van de eilanden, geef dit dan aan bij onze reisspecialist.

Decorative torn edge

Dag 2  en 3– Verblijf aan parelwit Gili strand

Na het ontbijt bepaal je zelf wat je gaat doen. Voor de kust liggen verschillende fraaie snorkelplekken. Wij vonden het leuk om met een snorkelboot naar de andere eilanden te gaan, in de hele omgeving zijn veel kleurrijke koraalgebieden.

Wil je even helemaal niks, dan heb je alle tijd om je boek uit lezen, lekker koel onder de bomen op het strand. Zandkastelen bouwen, potje strandvoetbal, relax! Heb je tijdens lunchtijd trek gekregen dan loop je in een paar minuten naar een gezellig klein restaurantje. Waar je kan genieten van een jaffle (soort van tosti) of maar weer die nasi goreng.

Decorative torn edge

Dag 4 – Gili eilanden -Terug naar Bali

Helaas, je laatste dag op dit rustige tropische eiland is aangebroken. Na een stevig ontbijt met gebakken een eitje en vers fruit, reis je per boot naar Bali.

Het is ongeveer 2,5 uur met de boot naar Bali, hier brengt het bootbedrijf je met minibusjes naar je verblijf in het levendige Sanur.

Decorative torn edge

Onze slaapplekken

torn-edge

Witte stranden van de Gili’s

Voor deze reis bieden we de volgende varianten aan

Comfortabel hotel op Gili Air
Comfortabel hotel op Gili Air
Comfortabel hotel op Gili Air
Variant
1

Comfort stay Gili's

 • Reissom:
  € 395,- per volwassene, € 295,- per kind
 • Inbegrepen:
  3 overnachtingen in een comfortabel resort met zwembad, inclusief 3x ontbijt, en retourticket fastboat

Ben je op zoek naar meer comfort, vertier en gezelligheid? Dan regelen we een verblijf in de comfortabele resorts die we hebben ontdekt op Gili Meno, Gili Air en Gili Trawangan. Gili Meno is het rustigst en meest oorspronkelijk en hier zijn de accommodaties iets eenvoudiger. Deze plekjes zijn gelegen aan de rustige stranden, de kamers zijn sfeervol gedecoreerd en het zwembad ligt in een tropische tuin. In dit mini-paradijs geniet je met je gezin zon, zee en strand. Reissom is inclusief vervoer naar Gili en v.v. en overnachtingen met ontbijt.

Decorative torn edge

Deze bouwsteen is goed te combineren met

Tirtagangga waterpaleis op Bali
bouwsteen

Wierook-offer in waterpaleis

 • Tirtagangga en Oostkust
 • 4 dagen/3 nachten
 • € 295,- per volwassene
Bekijk deze bouwsteen
Decorative torn edge
background-pattern