Wie zijn wij?

Reizen met Riksja Family IJsland

Wellicht heb je nog nooit van ons gehoord. Misschien heb je al eens rondgesnuffeld op een van onze sites of wie weet ben je zelfs met ons al een keer op reis geweest. Maar wie zijn we nou eigenlijk? Ons kantoor hangt vol met vakantiefoto’s. Aan het plafond wapperen vlaggetjes uit Nepal en er hangt een hangmat. Reizen (met onze kinderen) zit in ons bloed. We praten er niet alleen met onze reizigers over, maar ook met elkaar. Want we reizen graag. En het allerliefst met onze kinderen, zodat wij ze de wereld kunnen laten zien. En zodat wij door de ogen van onze kinderen de wereld leren kennen. Wij als Riksja Family bieden dan ook díe manier van reizen aan die wij zelf het leukst vinden. Duurzaam natuurlijk, kleinschalig en met oog voor mens & natuur. Wanneer jij ons vertelt hoe je het liefste reist, maken we samen, met onze bouwstenen, een mooie reis die bij je past.

Riksja Family

Riksja Family IJsland is onderdeel van Riksja Family; een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers door reizigers. Op ons kantoor in Leiden werken enthousiaste mensen, allemaal met een passie voor reizen. Volgens ons kun je op een leuke manier ver (of dichtbij) op reis met je kinderen. Je stelt je eigen reis samen met onze IJsland-bouwstenen. Liever niet teveel puzzelen? Bekijk dan onze IJsland-rondreizen: een combinatie van bouwstenen die volgens ons goed bij elkaar past. Wanneer je droomreis er niet tussen zit gaan we samen aan de slag om jullie ideale rondreis samen te stellen. Een reis waarbij je rekening houdt met jullie ideale reistempo en de leeftijd van je kinderen. We garanderen dat je thuiskomt met een verhaal. Want ook dat maakt reizen zo bijzonder: de ontmoetingen onderweg. Uiteraard zijn we aangesloten bij SGR, ANVR en bij het Calamiteitenfonds.

Onze lokale partners

In IJsland werken wij samen met lokale partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je IJsland-reis, in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds. Wil je meer over ons weten? Kijk dan op de overkoepelende website van Riksja Travel.