Vliegtickets Griekenland

Vliegticket Griekenland

Net als het op maat maken van je Griekenland reis, kunnen wij ook een vliegticket voor je boeken dat aansluit bij je reis. De organisatie ligt dan van a tot z bij Riksja Griekenland. Wel zo prettig als er bijvoorbeeld nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Griekenland vlucht op maat en, door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist nu de vliegwereld sterk in beweging is zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld KLM werelddealweken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Een vliegticket Griekenland kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf een vliegticket Griekenland zoeken en boeken

Je kunt natuurlijk ook zelf je Griekenland-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vliegticket Griekenland al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Griekenland, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven Griekenland

Laagseizoen vanaf € 210,- p.p. Economy Route Amsterdam – Athene
Hoogseizoen vanaf €210,- p.p. Economy Wanneer Elke dag
Laagseizoen vanaf €191,- p.p. Economy Route Amsterdam – Athene
Hoogseizoen vanaf €191,- p.p. Economy Wanneer Elke dag
Laagseizoen vanaf €268,- p.p. Economy Route Amsterdam – Santorini
Hoogseizoen vanaf €428,- p.p. Economy Wanneer Dins-, Woens-, Zondag

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Griekenland vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.