Overnachten in Griekenland

Algemene informatie

Waar slaap je in Griekenland?

De accommodaties van Riksja Family Griekenland hebben we zelf bezocht en uitgekozen op sfeer, service, comfort, beschikbaarheid van kamers voor families en een goede ligging. We hebben er daarbij ook op gelet dat er faciliteiten zijn die prettig zijn als je met jonge kinderen reist, zoals een zwembad en een restaurant.

Reis je met twee volwassenen en een kind, dan reserveren we een drie-persoonskamer of appartement voor je. Reis je met een baby, dan vragen we een tweepersoonskamer met een babybedje voor je aan. Vind je het prettiger dat je baby elke nacht in hetzelfde bedje slaapt, neem dan zelf een travelcot mee op reis (bijvoorbeeld van Deryan). Reis je met meer kinderen dan proberen we altijd een familiekamer te reserveren groot genoeg voor het gezin. Soms zijn dit twee kamers met een tussendeur ofwel appartement of grote kamer met bijvoorbeeld 4 bedden. Het kan voorkomen dat er geen 5- of 6-persoons familiekamers of appartementen beschikbaar zijn op de plek waar je naartoe gaat. In zo’n geval vragen we twee kamers/appartementen direct naast of tegenover elkaar aan. Enkele accommodaties hebben één of meerdere aparte slaapkamers, zoals bijvoorbeeld de appartementen op Santorini en enkele appartementen op Naxos, Amorgos en Agistri. De appartementen in Griekenland zijn over het algemeen kleiner dan in andere landen. Omdat we met kleinschalige accommodaties werken is vaak geen een kamer hetzelfde. Er kan dus een verschil zitten in grootte en inrichting.

Hieronder vind je een impressie van de categorieën accommodaties in onze reizen. Voor vragen of meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen.

Typisch Riksja Family Griekenland

Bij Riksja Family Griekenland slaap je in eenvoudige, doch sfeervolle accommodaties die het beste passen bij de plaats waar je op dat moment bent.

Zo logeer je vlakbij Tolo direct aan het strand zodat een bezoek aan de nabijgelegen ruïnes of andere uitjes afgewisseld kunnen worden met een plons in de zee. Zo blijft het voor de kinderen ook leuk. Omdat Olympia in het binnenland ligt, is het hotel daar voorzien van een fijn zwembad en een grote tuin om te spelen. Op Naxos en Santorini verblijf je in een kleinschalig appartementencomplex niet ver van het strand en met een zwembad. Op Amorgos zorgt de hele familie ervoor dat je verblijf hier zeer aangenaam is.

Authentieke sfeer accommodaties in Griekenland

We hebben een aantal accommodaties geselecteerd vanwege de authentieke uitstraling. Op Agistri bijvoorbeeld verblijf je op een heel kleinschalig plekje, dit eiland is niet massaal bezocht. Na een paar dagen ken je zo’n beetje iedereen daar. Het verblijf is in een kleinschalig appartementencomplex direct aan het strand en met een zwembad.

Special comfort stay in Griekenland

Op sommige plekken is het hotel net iets luxer of bijzonder gelegen. Zo heeft ons hotel in Olympia een prachtige ligging en zijn de kamers, ontbijt en service tot in de puntjes geregeld. In Athene heb je vanaf het dakterras uitzicht op de Acropolis. Bovendien heb je op hetzelfde dakterras een heerlijk zwembad.