Vliegtickets Georgië

Algemene informatie

Vliegticket Georgië

Je regelt zelf je vliegticket naar Georgië

Vliegtickets regel je gemakkelijk, snel én goed via FlyGreen. Boek je hier je vliegticket naar Georgië, dan heb je de keuze om je volledige tickets CO2 te compenseren. FlyGreen kiest ervoor om ook een deel te compenseren, om jou alvast tegemoet te komen. Je bent vrij om te kiezen of je zelf het resterende deel compenseert, samen maken we de wereld mooier toch?

vliegticket Georgië

Beste vluchten naar Georgië?

Maar welke vlucht kies je nu? Dat ligt aan je wensen. Wil je het liefst rechtstreeks of ga je voor de voordeligste vlucht?

  • Op maandag en zaterdag en kun je met KLM of Georgian Airlines rechtstreeks van Amsterdam naar Tbilisi vliegen. Op deze dagen vlieg je ook weer rechtstreeks terug. Een rechtstreekse vlucht duurt gemiddeld 4,5 uur.
  • Op de overige dagen kun je met een overstap van en naar Tbilisi vliegen. Je hebt dan een overstap van ongeveer 1,5 tot 3 uur in bijvoorbeeld Riga, Warschau of Parijs. In totaal duurt de vlucht met overstap gemiddeld 6-8 uur.
  • Wil je liever niet heen- en terug op Tbilisi vliegen? Kies er dan voor om de reis te starten of eindigen in Batumi. Ook hier vlieg je met een overstap heen. Je bent wel iets langer onderweg, gemiddeld zo’n 8 tot 10 uur.

    Heb je vluchten die langer duren, dan heb je waarschijnlijk een lowbudget-luchtvaartmaatschappijen te pakken. Niets mis mee, zolang je je erop instelt dat de toestellen wat verouderd zijn, je niet altijd eten krijgt en er geen schermpje bij je stoel hangt. Wel betekent dit vaak dat je flink wat euro’s bespaart.

    Welke vliegtickets naar Georgië je ook kiest, wij passen het reisplan erop aan. Ook al kom je midden in de nacht aan, wij zorgen dat de chauffeur voor je klaarstaat om je naar je eerste hotel te brengen of je huurauto op een gunstig tijdstip en bij het voor jou handigste kantoor op te halen is.

    Boek eerst je vlucht of boek je vlucht zodra je de invulling van je reisplan weet. Het maakt voor ons niet uit, je kunt bij ons namelijk op elke dag van de week je reis starten.