Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Even voorstellen

Wij zijn de Europafanaten bij Riksja Travel. Met veel plezier verzorgen we voor jou een onvergetelijke belevenis door Spanje.

Wij nemen je graag mee op één van onze belevenissen. 

Reisliefhebber Astrid
Spanje is voor mij m’n tweede thuis. Na een jaar vertoeven in dit zonnige land kan ik me helemaal vinden in het Spaanse slow life. De temperamentvolle Spanjaarden doen het overdag lekker rustig aan en komen na een siësta in de avonduren compleet tot leven. Muziek, buitenleven en tapas met frisse sangria of enkele gekoelde cervezas erbij zijn sleutel tot de ideale mix. Viva España!

Reisfanaat Joyce
Als ik aan Spanje denk dan denk ik aan toeren door bergdorpen, relaxen op een van de vele stranden, het avondleven op Ibiza opzoeken, pintxos eten in een bar in Bilbao of het stadsleven van Madrid verkennen; aan ervaringen heb ik er bijna te veel om op te noemen. De Spanjaarden weten waar het leven om draait: genieten.

Reisgek Itte
Zeg je Spanje dan zeg ik het Alhambra. Een onverwachte ontmoeting met een ander gezicht van Spanje. Het kasteel neemt je honderden jaren mee terug in de tijd en de mix van Oosterse en Mediterrane sferen is wat zo verrassend is aan dit historische gebouw. Bij Spanje denk je vaak aan de stranden aan de Costa’s. Eenmaal een bezoekje aan deze plek kom je tot de ontdekking dat er meer nog zoveel meer is in dit zonnige land.

Riksja Travel - Spanje specialist

Riskja Spanje is onderdeel van Riksja Travel, een reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op ons kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. We reizen het liefste de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden.

Wij bieden verschillende rondreizen aan, waarbij je zelf naar smaak excursies of andere hotels kunt toevoegen. Je kunt ze direct online boeken, of je kunt ons eerst nog mailen als je vragen hebt of specifieke tips wilt. Zo proberen wij iedereen reizen te bieden met eigen invulling, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Uiteraard is Riksja Travel lid van SGR, ANVR en aangesloten bij het Calamiteitenfonds.

Onze lokale collega's

In Spanje werken wij samen met lokale partners die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staan. Omdat ze weten hoe onze reizen werken noemen we ze hierom ook collega’s. Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Spanje-reis, in goede handen bent.

Reizen met Riksja Travel

Wij zijn onderdeel van Riksja Travel, vernoemd naar het eenvoudige vervoermiddel en zijn hardwerkende berijders. Een riksja is een laagdrempelig vervoermiddel waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking. Door hier gebruik van te maken draag je direct bij aan de lokale economie. Riksja staat voor de verre, kleinschalige en individuele reizen die we sinds 2000 aanbieden. Reizen waarbij mensen centraal staan. Deze manier van reizen is mogelijk op al onze bestemmingen, ver weg en ook dichtbij.

Wil je meer over ons weten? Kijk dan op onze overkoepelende website Riksa Travel. 

Ga met ons mee op reis

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met één van onze reisspecialisten.

Wij van Riksja Spanje wensen iedereen veel avontuurlijk reisplezier in Spanje!

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen