Je hebt nog geen rondreis geselecteerd.

Vliegticket Griekenland

Net als het op maat maken van je Griekenland reis, kunnen wij ook een vliegticket voor je boeken dat aansluit bij je reis. De organisatie ligt dan van a tot z bij Riksja Griekenland. Wel zo prettig bijvoorbeeld als er nog vluchtwijzigingen zijn. Je krijgt een Griekenland vlucht op maat en, door de inkoopkracht van onze vluchtpartners, ook een scherp tarief. Juist nu de vliegwereld sterk in beweging is zijn we constant op zoek naar de beste vluchtdeals. We doen mee aan alle airline specials, zoals bijvoorbeeld KLM werelddealweken. Onze reisspecialisten informeren je graag hierover. Wil je vrijblijvend een passend vluchtvoorstel, neem dan contact met ons op. Een Griekenland vliegticket kun je alleen bij ons boeken in combinatie met een landarrangement

óf zelf een vliegticket Griekenland zoeken en boeken

Je kunt ook je vliegticket Griekenland makkelijk zelf online inboeken. Je ziet direct de prijzen en als de vlucht geboekt is, mail ons dan je gegevens en we helpen je vervolgens verder met een reisvoorstel dat past bij de je vlucht. Heb je geboekt, geef dan de gegevens aan ons door, zodat wij dit aan de lokale partner laten weten.

Vliegtarieven Griekenland

Laagseizoen vanaf € 210,- p.p. Economy Route Amsterdam – Athene
Hoogseizoen vanaf €210,- p.p. Economy Wanneer Elke dag
Laagseizoen vanaf €191,- p.p. Economy Route Amsterdam – Athene
Hoogseizoen vanaf €191,- p.p. Economy Wanneer Elke dag
Laagseizoen vanaf €268,- p.p. Economy Route Amsterdam – Santorini
Hoogseizoen vanaf €428,- p.p. Economy Wanneer Dins-, Woens-, Zondag

 

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Griekenland vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

Als je doorsurft op deze website, ga je akkoord met de plaatsing van cookies. Meer informatie

Deze melding verbergen