Welkom Wereld

Hoe werkt de actie?

Yes! We kunnen weer dromen over een reis! Dat willen we samen met jou vieren. Ontvang 10% extra reistegoed op jouw reis. Met dit extra reistegoed heb je de kans de reis nog iets specialer te maken. Kies bijvoorbeeld voor een extra activiteit zoals raften, een bijzondere accommodatie zoals een boomhut in Costa Rica of ontdek de Galapagos eilanden in Ecuador. Of kun je er van genieten om een verblijf net iets luxer te maken? Verblijf in een accommodatie met een zwembad met uitzicht op zee of te midden van de fjorden in Noorwegen.

Vraag een vrijblijvend reisvoorstel aan en boek vóór 1 oktober!. Uiteraard helpen wij je met het samenstellen van jouw ideale reis. Hierdoor heb je deze de tijd om samen met de bestemmingsexpert de route samen te stellen die jij leuk vindt en de reis te bevestigen middels het boekingsformulier wat wij je meesturen met het reisvoorstel.

Last-minute Canarische Eilanden eilandhoppen

Stap voor stap hoe het werkt:

1. Vraag jouw reis aan middels een email, telefoontje of aanvraagformulier op één van de ruim 50 bestemmingen van Riksja Travel vóór 1 oktober.

2. Samen met de bestemmingsexpert ga je aan de slag om jouw ideale rondreis samen te stellen. Vermeld bij de bestemmingsexpert dat je graag wilt deelnemen aan de actie; Welkom Wereld. Zo kunnen jullie direct samen kijken waar jij het reistegoed voor wilt inzetten.

3. Boek jouw reis uiterlijk in de maand september, vóór 1 oktober. Vul op het boekingsformulier in het opmerkingenveld code Welkom Wereld.

Alle voorwaarden op een rij

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Actie “Welkom Wereld”, (hierna: “Actie”), die wordt georganiseerd door Riksja Travel B.V., gevestigd aan Pompoenweg 9 te Leiden, (hierna: “Riksja Travel”)

Wat krijg je tegen welke voorwaarden?
• Je ontvangt 10% reistegoed voor de reis die aanvraagt van 19 september 2021 tot en met 30 september 2021 en boekt voor 1 oktober 2021. Hiermee kun je extra’s in de reis toevoegen, zoals een upgrade of gave excursies op één van de 50 Riksja bestemmingen.
• Dit tegoed wordt alleen op de boeking verwerkt onder vermelding van Welkom Wereld op het boekingsformulier.
• Het extra tegoed is alleen te gebruiken voor reizen aangeboden door Riksja Travel (inclusief Riksja Family) door middel van het gebruik van onze rondreizen of bouwstenen.
• Maximaal één extra tegoed van 10% per boeking. Het is niet mogelijk om meerdere keren een tegoed voor dezelfde reis met Riksja Travel te ontvangen (d.m.v. meerdere boekingen te maken voor dezelfde reis)
• Dit extra tegoed is niet geldig in combinatie met overige acties en/of andere aanbiedingen van Riksja Travel.
• Het tegoed is boekingsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
• De reissom moet minimaal 500 euro per persoon zijn.
• Het 10% extra reistegoed word berekend op basis van het landarrangement, niet op vliegtickets of autohuur.

Persoonlijke gegevens
• Om mee te doen aan de Actie wordt er gevraagd om bepaalde persoonlijke gegevens (zoals naam en e-mailadres).
• Op de Actie is de privacyverklaring van Riksja Travel van toepassing die te vinden is op https://www.riksjatravel.nl/privacybeleid/
• Door deel te nemen aan de Actie word je automatisch toegevoegd aan het nieuwsbriefbestand van Riksja Travel en worden je persoonsgegevens niet aan derden verstrekt, tenzij anders is aangegeven en/of noodzakelijk voor de korting.

Rechten Riksja Travel
• In geval van overmacht behoudt Riksja Travel het recht om de Actie, naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving, te beëindigen, te onderbreken of te wijzigen en/of de prijzen van de Actie te wijzigen als omstandigheden dit vereisen.

Contact/Klachten
• Voor vragen of klachten over deze Actievoorwaarden of deze Actie, zijn wij als volgt te bereiken:
Riksja Travel 071 – 5790101
Riksja Travel kan onder geen beding verantwoordelijk worden gesteld voor het niet (tijdig) beantwoorden van vragen.

Diversen
• Deze voorwaarden kunnen te allen tijde door Riksja Travel aangepast worden. Wij adviseren daarom de voorwaarden regelmatig te bekijken.
• Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Alle eventuele geschillen die hieruit voortvloeien of anderszins verband houden met de Actie of de website worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter in Rotterdam.

Laatste update: 16 september 2021