Deel jouw reiservaringen op Getaway Travel

Kom jij op 6 november naar het Riksja Reisevent? Dan kun je de workshops Portretfotografie en Reisvideo’s volgen! We hebben de handen hiervoor ineen geslagen met Getaway Travel, dé community van reizigers die gezicht krijgen in veertien online reismagazines als Amerika.nl, Afrika.nl en Australie.nl. De docenten van de Getaway Academy leren je hoe je de mooiste foto’s en filmpjes op reis kunt maken.

Laat je reisfoto’s niet verstoffen

Als je dan je reis weet vast te leggen, is het natuurlijk jammer als  je reisfoto’s verstoffen in de kast of op een harde schijf. Langzaamaan verdwijnen de verhalen en ervaringen in je hoofd tot een grijze brij. Tenzij je ze opschrijft natuurlijk. Nog mooier is het om anderen met jouw reiservaringen- en foto’s te inspireren. Je reiservaringen delen op een community is niet alleen heel erg leuk, bij Getaway Travel draag je ook nog eens een steentje bij. En daar hebben we bij Riksja Travel een zwak voor.

Draag een steentje bij

Voor iedere reiservaring die jij op GetawayTravel.nl deelt, doneert het bedrijf aan Justdiggit.org, een organisatie die bomen plant om te compenseren voor de CO2-uitstoot van alle vliegtuigen die we als reizigers nemen. Want toegegeven, zo duurzaam is al dat reizen niet. Dus geven Getaway Travel samen met Justdiggit.org én jou een beetje groen terug. Op die manier kunnen we de aarde blijven ontdekken en scheppen we samen een groenere wereld.