Riksja en Conimex brengen je dichterbij

De Thailand-reis met Conimex

Heb jij de Conimex-streepjescodes verzameld? Dan krijg jij € 50,- korting* op een reis naar een van onze 47 bestemmingen als bij je boeking ‘Conimex’ vermeldt. Doe dit op het boekingsformulier of geef het telefonisch door aan onze bestemmingsexpert. Boek je een reis naar Thailand, dan krijg je bovenop de €50,- korting ook nog de Conimex Foodtour cadeau!

Riksja Thailand Riksja Thailand Kids

Ben je er nog niet uit waar jouw volgende reis naartoe gaat? Vul onze bestemmingswijzer in en vind de bestemming die bij jou past.

Bestemmingswijzer

Wie zijn wij?

Wij zijn Riksja Travel: een organisatie voor reizigers, door reizigers. Met onze bouwstenen bouw je je eigen, individuele reis naar een van onze bestemmingen. We regelen knusse slaapplekken en organiseren activiteiten waarbij je het land en zijn inwoners écht leert kennen.

* Actievoorwaarden

We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen ook met niemand ruzie, dus hier toch nog even wat zaken om op te letten:

• De gewonnen reischeque is geldig op nieuwe boekingen voor een reis naar een van de bestemmingen van Riksja Travel met boekdatum tot en met 31 december 2018.
• Boek je een reis naar Thailand bij Riksja vóór 31 december 2018? Dan krijg je € 50,- korting én een foodtour in Thailand cadeau.
• De korting wordt alleen verwerkt bij boeking onder vermelding van Conimex, of indien je dit telefonisch aangeeft bij onze bestemmingsexpert.
• De reischeque-code is alleen te gebruiken voor reizen aangeboden door Riksja Travel.
• Maximaal één reischeque per boeking. Het is niet mogelijk om meerdere cheques voor dezelfde reis met Riksja te gebruiken.
• Deze reischeque is niet geldig in combinatie met overige acties en/of andere aanbiedingen van Riksja Travel.
• De reischeque-code is boekinggebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of andere prijzen.
• De minimale reissom moet € 500,- per persoon bedragen.
• De reischeque kan ingezet worden voor een bouwsteen. Een bouwsteen is een reisblok van twee tot drie dagen waar een slaapplek en activiteit bij zit inbegrepen. De reischeque kan niet ingezet worden voor internationale of binnenlandse vluchten, lokaal vervoer, losse hotelovernachtingen en/of activiteiten.

Conimex