Riksja en Conimex brengen je dichterbij

De Thailand-reis met Conimex

Grote kans dat je net de streepjescodes op de actiepagina van Conimex hebt ingevuld. Dan maak je nu kans op een reis naar Thailand t.w.v. € 1500,- p.p. voor twee personen (oftewel een totaal reistegoed van €3000,-)! Wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars. Dan loop jij later dit jaar door bruisend Bangkok en leer je typisch Thais koken tijdens een kookworkshop. Het reistegoed van € 3000,- is geldig bij zowel Riksja Thailand als Riksja Thailand Kids. Niet gewonnen? Niet getreurd: hieronder vind je een een troostprijs.

Riksja Thailand Riksja Thailand Kids

Wie wij zijn?

Wij zijn Riksja Travel: een organisatie voor reizigers, door reizigers. Met onze bouwstenen bouw je je eigen, individuele reis naar een van onze bestemmingen. We regelen knusse slaapplekken en organiseren activiteiten waarbij je het land en zijn inwoners écht leert kennen.

Niet gewonnen?

Niet getreurd. Je krijgt sowieso € 50,- korting op een reis naar een van onze 47 bestemmingen als bij je boeking ‘Conimex’ vermeldt. Doe dit op het boekingsformulier of geef het telefonisch door aan onze bestemmingsexpert. Boek je een reis naar Thailand, dan krijg je bovenop de €50,- korting ook nog de Conimex Foodtour cadeau!

Ben je er nog niet uit waar jouw volgende reis naartoe gaat? Vul het reiskompas in en vind de bestemming die bij jou past.

Reiskompas

Conimex