Vliegtickets Colombia

Algemene informatie

Vliegtickets voor Colombia

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het op maat maken van jouw reis, kan Riksja Colombia ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact  met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement. Bekijk hier onze Colombia rondreizen.

vliegtuig

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen dat je op de hoogte word gebracht en passen het schema waar nodig aan

óf zelf je vliegticket Colombia zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Colombia-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Colombia, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven

Onze reizen zijn zo ingestoken dat je vliegt naar Bogota en weer naar huis gaat vanuit Santa Marta. De onderstaande prijzen zijn daar dan ook op gebaseerd:

KLM Laagseizoen vanaf €679,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bogota
Cartagena – Amsterdam (open jaw)
Hoogseizoen vanaf €1158,- p.p. Economy Overstap heen –> directe vlucht of een overstap in Atlanta, Panama of Parijs
terug –> 1 overstap op Bogota of een tweede overstap in Parijs
KLM Laagseizoen vanaf €589,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bogota (retour)
Hoogseizoen vanaf €1125,- p.p. Economy Route directe vlucht
Lufthansa Laagseizoen vanaf €580,- p.p. Economy Route Amsterdam – Bogota
Hoogseizoen vanaf €1128- p.p. Economy Overstap heen –> overstap op Frankfurt
terug–> overstappen op Bogota en Frankfurt
Avianca Laagseizoen vanaf €887,- p.p. Economy Overstap Amsterdam – Bogota
Santa Marta – Amsterdam
Hoogseizoen vanaf €1242,- p.p. Economy Overstap heen –> 1 overstap (welke airport is afhankelijk van de airline)
terug–> overstappen op Bogota en airport afhankelijk van de airline

Wat is inbegrepen bij je vliegticket?

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering.

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) – de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Colombia-vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.