Canada maatwerk reis

rondreis

In ons overzicht van de rondreizen hebben we een aantal populaire routes in West- en Oost-Canada opgenomen. Het zijn voorbeelden van rondreizen die veel reizigers fijn vinden om te doen. Alle rondreizen die wij aanbieden zijn flexibel: dat betekent dat je ze naar wens aan kunt passen, door bijvoorbeeld een dag langer of korter te blijven of een extra bouwsteen onderweg toe te voegen of juist een onderdeel te laten vervallen. Op basis van de wensen van jouw gezin en het door jullie gestelde budget stellen wij vervolgens de ideale reis voor je samen.

Oost-Canada met kinderen

Het merendeel van de voorbeeldreizen op onze website zijn gericht op het Westen van Canada, maar Oost-Canada heeft reizigers ook ontzettend veel te bieden. Naast de ongerepte natuur vind je hier ook een aantal toffe steden zoals Toronto en Montreal met zijn Franse flair. Maak een boottocht bij de Niagara watervallen, spot walvissen voor de kust, wandel door de bossen en maak een kanotocht over een van de vele meren. Veel Nederlanders hebben ook familie wonen in deze regio. Uiteraard kun je een rondreis in dit gebied dan ook mooi combineren met een familiebezoek. Neem contact op met een van onze Canada specialisten en we stellen met alle plezier een Oost-Canada maatwerkreis voor je samen.

Advies op maat?

Wil je liever advies op maat dan zelf puzzelen met de bouwstenen en rondreizen? Laat ons dan je wensen en reis-ideeën weten en wij stellen jou een reis op maat voor.