Vliegtickets Borneo

Algemene informatie

We regelen een vliegticket dat aansluit op je reis

Naast het op maat maken van jouw reis, kan Riksja Borneo ook je vliegticket regelen. We nemen het organiseren van je vliegticket compleet uit handen en zoeken een passend ticket wat mooi aansluit op je landarrangement. In het geval van een tijdswijziging of vertraging, kunnen wij je direct assisteren om je landarrangement weer aansluitend op je vlucht te maken. Wil je nog even overleggen met je reispartner(s) of bijvoorbeeld je vakantiedagen regelen, dan zetten we de vluchten een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend voor je in optie. Zo ben je verzekerd van een goede deal. Neem contact met ons op om een passend vluchtvoorstel te ontvangen. Het is alleen mogelijk om een vliegticket te boeken in combinatie met een landarrangement Borneo-bouwstenen of een Borneo-rondreis.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Zelf je vliegticket Borneo zoeken en boeken?

Je kunt natuurlijk ook zelf je Borneo-vlucht regelen. Zo bepaal je welke vlucht voor jou het gunstigst is. Als je je vlucht al geboekt hebt, kun je dit aangeven op ons aanvraagformulier. Wij, bestemmingsexperts van Riksja Borneo, zorgen er dan voor dat je een reisplan krijgt dat aansluit op je vlucht en je reiswensen.

Vliegtarieven Kuala Lumpur of Singapore

KLM Laagseizoen vanaf €799,- p.p. Economy Route Amsterdam – Kuala Lumpur retour
Hoogseizoen vanaf €1042,- p.p. Economy Overstap Geen
Garuda Indonesia Laagseizoen vanaf €654,- p.p. Economy Route Amsterdam – Kuala Lumpur retour
Hoogseizoen vanaf €932,- p.p. Economy Overstap Jakarta
Singapore Airlines Laagseizoen vanaf €694,- p.p. Economy Route Amsterdam – Singapore retour
Hoogseizoen vanaf €822,- p.p. Economy Overstap Geen
Emirates Laagseizoen vanaf €685,- p.p. Economy Route Amsterdam – Kuala Lumpur retour
Hoogseizoen vanaf €925,- p.p. Economy Overstap Dubai
Malaysia Airlines Laagseizoen vanaf €916,- p.p. Economy Route Amsterdam – Kuala Lumpur retour
Hoogseizoen vanaf €1069,- p.p. Economy Overstap Londen

Onder het hoogseizoen vallen de schoolvakanties.

Inbegrepen

Bovengenoemde totaalprijzen gelden voor de Economy klasse en zijn inclusief luchthavenbelastingen, brandstoftoeslagen, veiligheidsheffingen, ticketingkosten en vluchtverzekering (zie ook ticketinformatie Borneo).

De laagste vliegticket tarieven

Door de samenwerking met onze vluchtenpartners en de grootste ticketleverancier van Nederland, Airtrade (IATA en ANVR), zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Ook zijn we als één van de eerste op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken, zo profiteer je van een scherpe prijs voor je Borneo vliegticket.

Wijzigingen voorbehouden

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen, aangezien tarieven continue kunnen wijzigen op basis van vraag en aanbod. Nadat we je reisaanvraag hebben ontvangen sturen we een vluchtvoorstel met het voor jou zo voordelig mogelijke tarief.

Vertrek vanaf Frankfurt of Düsseldorf?

Wil je vertrekken vanaf Düsseldorf of Frankfurt, dan is dit ook mogelijk. Zowel Frankfurt als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Frankfurt makkelijk en voordelig parkeren.

Klik hier voor meer informatie, voorwaarden en kosten op ticketinformatie Borneo.