Save the date: hét Riksja Reisevent

Zet 6 november in de agenda!

Na het succes van het Riksja Reisevent vorig jaar kon een tweede editie natuurlijk niet uitblijven. Wil je ons in levenden lijve ontmoeten? Bestel nu je gratis kaartje en kom op 6 november naar het Riksja Reisevent van 2016!
Dit jaar kiezen we wederom voor een centrale plek in Nederland: de Fabrique in Utrecht toveren we om in wereldse sferen. En de ingrediënten? Reis met ons de wereld rond, proef streetfood, volg allerlei workshops en uiteraard zijn er activiteiten voor kids.

Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden. Vorig jaar waren alle kaartjes voor het event in no time vergeven én nu loopt het ook al storm. Met hoofdletter -s, want (niet onbelangrijk) … dit jaar komt Dennis Storm vertellen over zijn reisavonturen!

Op reis met Dennis Storm

Voor o.a. het programma 3 op Reis reist Dennis Storm de hele wereld rond, van Berlijn tot Zuid-Afrika en van Brazilië tot Australië. Tijdens ons Riksja Reisevent vertelt hij je alles over nieuwe wereldwonderen, opmerkelijke culturen en ongelofelijke plekken waar (nog) maar weinig mensen het bestaan van weten.

Workshops

workshop

Riksja en Getaway Travel* hebben de handen ineen geslagen om je twee leuke en natuurlijk ook zeer kwalitatieve workshops aan te bieden. Die ene foto van die vrouw in Guatemala waarbij haar glimlach zoveel meer zegt, of dat meisje in Nepal met een verhaal in haar ogen. Portretfotografie is een vak op zich. Maar gaaf als je met dat soort foto’s terug kan komen van je reis, toch? Je leert alle ins en outs tijdens de workshop ‘Portretfotografie’.

Ben jij iemand die meer van het filmen is op reis? Of wil je dat juist leren? Volg dan de workshop ‘Filmen op reis met je smartphone’. Je leert hierbij dat je met je telefoon al hele leuke en mooie video’s kunt maken. Beide workshops worden gegeven door vakkundige docenten van de Getaway Academy en natuurlijk mag je beide workshops volgen.

Ontmoet ons

Natuurlijk zijn wij er zelf ook! Je herkent ons aan onze rode Riksja-blouses. Vraag ons gerust het hemd van het lijf over je favoriete bestemming. Of vertel over je eigen Riksja-reis, dat vinden we ook erg leuk om te horen.

Claim nu je kaartje

Vorig jaar waren alle kaartjes voor het event in no time vergeven. Om dit jaar nog meer reizigers de mogelijkheid te geven om te komen en ervoor te zorgen dat we iedereen persoonlijk kunnen spreken, hebben we ervoor gekozen om de dag in tweeën te delen. Het programma is voor beide dagdelen gelijk. Geef je nu op!


*Getaway Travel is een community van reizigers achter 14 online reismagazines als Amerika.nl, Afrika.nl en Australie.nl. Voor iedere reiservaring die jij op Getawaytravel.nl deelt, doneert Getaway Travel aan Justdiggit. Dit is het goede doel dat de aarde vergroent.
Daarnaast biedt de Getaway Academy belangeloos workshops aan op het gebied van reisfotografie, reisvideo’s en reisjournalistiek/ bloggen.

Vers van de pers: ons online reismagazine
Blog
NAam
Yvonne
Functie
Reisspecialist
Bijnaam
Urban ontdekkingsreiziger
Favo. best.
Marokko & Zuid-Afrika
Mee op reis
Tijdschriften
Wil nog naar
Cambodja
Kerst onder een palmboom
Blog