Riksja Reisevent: geslaagd!

Afgelopen zondag was ons allereerste eigen reisevent ooit. In de Rijtuigenloods in Amersfoort verzamelden zo’n 850 reizigers zich om inspiratie op te doen en te delen. En wat was het leuk! De hele dag mochten we praten over reizen: we konden onze eigen reiservaringen delen, maar kregen ook veel inspiratie van die van onze reizigers! Van Chris Zegers hebben we wijze lessen geleerd, onze collega Bas was helemaal in zijn element in de bush en de Destination Doctors vragen we nu nog steeds om advies.
Ja, zo’n event gaan we zeker weer eens doen! Ben je erbij?

Columbus Magazine organiseerde een schrijf- en fotografieworkshop voor alle aanwezigen.
“Namens Columbus Travel wil ik iedereen bedanken voor het bezoeken van onze workshops tijdens het Riskja Reisevent. Het was een groot plezier om jullie te ontmoeten, ideeën en reiservaringen uit te wisselen en natuurlijk ook te sparren over hoe je foto’s maakt of een verhaal schrijft. Wij hopen dat jullie een heel klein beetje beter hebben leren schrijven of fotograferen, of in ieder geval ons enthousiasme ook hebben overgenomen om binnenkort tot mooie resultaten te komen.

Wil je nog schrijf- of fototips of meer informatie over het magazine Columbus Travel? Schroom dan niet ons te contacteren via info@columbusmagazine.nl, onder vermelding van onze namen en /of het event van 8 november.

Blijf reizen, blijf de wereld ontdekken en blijf delen!

Met grote reisgroet,

Michael Dehaspe en Geert Jan Hahn”

Gelukkig hebben we de foto’s nog

Onze fotograaf Robin van Spronsen heeft de hele dag rondgelopen en het evenement vastgelegd. We hebben de eerste beelden van de dag in een fotoalbum op Facebook gezet! Deze zullen we de komende tijd natuurlijk aanvullen. Hier alvast een klein voorproefje:

advies-riksja-reisevent

reisevent_chris

reisevent_kids

reisevent_slang

Nog even nagenieten

Omdat we zo’n leuk event niet meer zo snel willen vergeten en beelden meer zeggen dan duizend woorden, hebben we natuurlijk alles op video vastgelegd. Zo kunnen we samen nog even nagenieten. En last but not least … iedereen die er was, bedankt voor de zeer geslaagde dag!