Een trip vol belevenis in Europa

Parijs, de stad van de liefde! Maar heel eerlijk, heb je écht zin om samen met je partner én vele andere toeristen van de ene naar de andere highlight te slenteren? Uren in de rij te staan voor een bezienswaardigheid en constant opgehouden worden omdat de straten overspoeld zijn met mensen? Of heb jij toch een ander beeld van een romantisch tripje? Wij in ieder geval wel!

Wij organiseren al zeventien jaar bijzondere reizen naar verre bestemmingen en een enkele bestemming in Zuid-Europa. Maar er zijn nog zoveel bestemmingen te ontdekken waar het niet wemelt van de toeristen. Waar je als bezoeker tussen de locals loopt, je in alle rust kan relaxen in een park en je je laat verrassen door schoonheid van een nog onbekende plek. Onvergetelijke herinneringen, daar draait het om. Iets doen wat je niet eerder gedaan hebt. En dat kan ook in een weekend of een paar dagen. Met al deze gedachten kwam de vraag: “Waarom organiseren we geen korte Riksja-trips dichter bij huis?”

De trip die je dichter bij (elkaar) brengt

Door de alledaagse hectiek vinden we het belangrijk om de tijd met dierbaren goed besteden. Écht aandacht hebben voor elkaar. Met je partner, je vrienden of familie. Wij vinden dat deze relaties gevierd moeten worden! En dat verdient een bijzondere trip; de trip die je dichtbij elkaar brengt. Door unieke belevenissen toe te voegen aan de trip, helpen we je onvergetelijke herinneringen creëren.

Stel je voor …

… Samen met je partner ga je naar een ultiem romantische plek ergens in Europa. Jij bepaalt hoe je deze bijzondere trip invult. Wij selecteren knusse slaapplekken in de leukste wijken, zodat er altijd een bij jouw wensen past.

We geven je de keuze om extra belevenissen toe te voegen aan deze trip. Uiteenlopende activiteiten, zoals een privé boottochtje, culinaire proeverij of een uitgestippelde wandeltocht langs alle mooie plekjes. Je kan kiezen voor extra verrassingen, kaartjes met vragen voor leuke gesprekken en een memorybox vol met attributen om de mooie herinneringen in te bewaren. Dit zijn slecht enkele voorbeelden. Wij zorgen voor de ingrediënten, jij selecteert de belevenissen die jullie trip onvergetelijk maakt.

Een trip met je partner is anders dan een trip met bijvoorbeeld je beste vriend(in). Daarom passen we de bestemmingen, slaapplekken en extra belevenissen hierop aan.

Onze vraag aan jou

Lijkt dit je wat? Dan moet je nog even geduld hebben, want dit is nog slechts een idee. Maar wel een waar we graag werk van willen maken. Zou je daarom een paar minuten de tijd willen nemen om een paar vragen te beantwoorden? Daarmee kunnen wij dan aan de slag om de ultieme trips samen te stellen.

Open hier de vragenlijst.