Vraag ons het hemd van het lijf

De livechats komen eraan!

Nadat de aftrap van de livechats met onze bestemmingsexperts een daverend succes bleek, hebben we besloten daar een vervolg aan te geven. Is het al aan het kriebelen, maar weet je nog niet waar je in 2017 heen wilt? In oktober en november kun je onze reisfanaten een half uur lang het hemd van het lijf vragen over al onze bestemmingen! Snel, pak je agenda erbij en noteer:

Onze bestemmingsexperts zijn heuse reisfanaten en kennen van ‘hun’ continent vrijwel alle landen. Twijfel je over je volgende bestemming? Wil je weten welk land het veiligst is, waar je de mooiste stranden vindt of waar je het beste met kinderen heen kunt? Geen zorg, we helpen je verder. Stel je vraag via de livechat of luister naar de antwoorden op vragen van andere reizigers.

Hoe doe je mee?

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven, een onbeperkt aantal mensen kan meedoen. Om deel te kunnen nemen, heb je een Google-account nodig. Op Youtube vind je aan de rechterzijde een chatvenster, waar je je vragen kunt stellen. Wij reageren via beeld en geluid. Zorg wel dat je op tijd inlogt! :)