Vraag ons het hemd van het lijf

De livechats komen eraan!

Nadat de livechats met onze bestemmingsexperts vorig jaar een daverend succes bleken, hebben we besloten daar een vervolg aan te geven. Is het al aan het kriebelen, maar weet je nog niet waar je in 2018 heen wilt? De komende weken kun je op Facebook onze reisfanaten een half uur lang live het hemd van het lijf vragen over al onze bestemmingen! Snel, pak je agenda erbij en noteer:

  • 26 februari, 19.30 uur – 20.00 uur: Van welke Afrika-bestemming word jij wild? Het enthousiasme van Afrika-experts Anneloes en Sharony is ook nog niet getemd; ze helpen je kiezen.

 

  • 27 februari, 19.30 uur – 20.00 uur: Mucho passie voor Cuba. Onze Cuba-experts Vincent en Dayna steken je aan!

 

  • 1 maart, 19.30 uur – 20.00 uur: Natúúrlijk Costa Rica! Costa Rica-fanaten Maartje en Nienke nemen je mee op avontuur.

 

  • 8 maart, 20.00 uur – 20.30 uur: Mañana mañana in Mexico. Kyriël en Mara nemen je mee in de wereld van Maya’s en mangroves.

 

Onze bestemmingsexperts zijn heuse reisfanaten en kennen hun favoriete bestemming ten voeten uit. Twijfel je over je volgende bestemming? Wil je weten welk land het veiligst is, waar je de mooiste stranden vindt of waar je het beste met kinderen heen kunt? We helpen je graag op weg. Stel je vraag via de livechat of luister naar de antwoorden op vragen van andere reizigers.

Hoe doe je mee?

Je hoeft je niet vooraf in te schrijven, een onbeperkt aantal mensen kan meedoen. Om deel te kunnen nemen, heb je een Facebook-account nodig. Like onze Facebookpagina om een melding te krijgen als we live gaan (of als je de app niet op je telefoon hebt staan, ga rond bovenstaand tijdstip zelf naar onze Riksja Travel-Facebookpagina). Onder de Facebook livestream op onze tijdlijn vind je een chatvenster waar je vragen kunt stellen. Wij reageren via beeld en geluid.