Laat je opsluiten in onze Escape Room op de Vakantiebeurs

Sta jij ook alweer te popelen om dit nieuwe jaar de wereld te verkennen? Een perfect startpunt is de Vakantiebeurs, die deze week in de Jaarbeurs in Utrecht te vinden is. Natuurlijk zijn wij met Riksja ook aanwezig, en niet met zomaar een stand … maar met een heuse escape room!

Laat je opsluiten

Normaliter hoort bij reizen het idee van vrijheid, dat je je vleugels uit kunt slaan. Wij keren dat voor een paar minuten om: laat je opsluiten! Aan de hand van raadsels, sleutels, codes en aanwijzingen kun je zelf de weg naar buiten weer veroveren.

Wat is een escape room?

Een escape room is een interactief spel waarbij een groep mensen in een kamer wordt opgesloten. Deelnemers moeten door middel van opdrachten de kamer binnen een bepaalde tijd proberen te verlaten. Het concept komt voort uit een computerspel, dat in populair werd in Hongkong en Japan en snel overwaaide naar de rest van de wereld. Het past bij de trend dat steeds meer mensen échte belevingen willen ondergaan.

Ben jij er klaar voor?

Kom dan langs op de Vakantiebeurs! We zijn aanwezig van 12 t/m 15 januari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ons standnummer is 03.B113. Je kunt je gratis laten opsluiten in de eerste reis-escaperoom van Nederland. Natuurlijk laten we je er ook wel weer uit (uiteindelijk). Hopelijk tot dan!