Grenzeloos: het lekkerste reisvoer

Wist je dat we naast de hele dag bezig zijn met reizen, ook nog eens een online magazine uitgeven? Inmiddels zijn we alweer toe aan de vierde editie van Grenzeloos.

nieuwsbrief-tablet_zomer550

We nemen je mee de wereld rond en laten je proeven van de lekkerste bestemmingen – letterlijk. Mocht de zomer het toch laten afweten, kun je nog kiezen voor een van onze favoriete najaarsbestemmingen. En als tropisch toetje zetten we ook nog de mooiste stranden voor je op een rij, mét een oer-Hollands alternatief als een reis toch niet in het verschiet ligt.

Eerdere edities

Grenzeloos 3

grenzeloos 3
Deze keer is het magazine net even anders dan anders. We laten je zien dat je in populaire landen als Thailand en Mexico ook van de ene in de andere verbazing kunt vallen, dat je wildlife in Zuid-Afrika ook buiten Kruger kunt spotten en we delen de ultieme Vietnam-tips. En dat niet alleen, je maakt ook kans op een ballonvaart voor twee personen!

Benieuwd naar de rest van het magazine? Lees Grenzeloos 3 gratis.

Grenzeloos 2

grenzeloos 2
Ook onze tweede editie zat bomvol reisinspiratie. We lieten zien dat ook buiten Afrika veel wildlife te spotten is – denk aan Sri Lanka, Costa Rica en Thailand – haalden onvergetelijke reismomenten op en deelden de ultieme tips voor Cuba, om maar een tipje van de sluier op te lichten. Lees Grenzeloos 2.

Grenzeloos 1

nieuwsbrief-grenzeloos-groo
In ons eerste magazine namen we je mee op reis naar onze Riksja-roots, onthulden we de topbestemming van 2015, drie hotelletjes met een bijzonder verhaal en nog veel meer. Leun lekker achterover en stap in de eigenwijze wereld van Riksja. Lees Grenzeloos 1.

Alles Kids

alleskids
Begin december lanceerden we bovendien het allereerste RiksjaKids-magazine: Alles Kids, speciaal over reizen met kinderen. We gaven onze reistip voor 2016, we lieten drie favoriete slaapplekken zien en namen je mee op bijzondere belevingen. Lees Alles Kids.