Gaat ‘Wie is de Mol’ naar Colombia?

Kijk jij al uit naar de afleveringen van ‘Wie is de Mol’? Wij in elk geval wel! Want laten we wel wezen: een spannend en avontuurlijk spelprogramma, dat elk jaar wordt opgenomen in een ander land … daar krijgen we wel de reiskriebels van. Jaarlijks worden de afleveringen geschoten tussen eind mei en begin juni. Dat betekent dat het seizoen van 2019 al is gedraaid en er wordt dan ook volop gespeculeerd over de bestemming en over welke kandidaten er meedoen. Er gaan geruchten rond dat het het zich dit jaar in Colombia afspeelt!

Speculaties …

Bron: AVRO Wie is de Mol

Eén manier om achter de kandidaten te komen, is via social media. Rondom de opnameperiode waren sommige BN’ers verdacht stil. Zo zegde Jamai een landelijke tour af hij in verband met televisie-opnames. Naar later echter bleek was hij tijdens de opnames van ‘Wie is de Mol’ gewoon in Nederland. Rondom de opnameperiode verdwenen tevens Eveline de Bruijn, Eva van Wijdeven en Thomas Erdbrink van de radar. Barry Atsma werd tijdens de opnameperiode juist in Japan gespot. Is dat toeval? Als de kandidaten geld voor de pot aan het verdienen zijn en de Mol de boel loopt te saboteren, zou Japan met zijn tempels, tradities en wereldsteden in de kersenbloesemperiode best een avontuurlijk decor kunnen vormen …

Gespot!

Misdaadverslaggever John van den Heuvel zou de nieuwe ‘Wie is de Mol’-presentator Rik van de Westelaken op een vlucht vanuit Colombia tegen zijn gekomen. Zijn crew zou bovendien mensen van de cameraploeg herkend hebben. Of het in Colombia is opgenomen is niet zeker, maar dat deze mensen op de vlucht zaten vinden wij wel verdacht … Of zou John zelf ook meedoen? Hij zegt van niet, maar wat zegt dat? Ook radiomaker Ilan Hoekstra meldde rond de opnameperiode in een tweet dat hij meende de cast van ‘Wie is de Mol’ in een hotel in Colombia te zijn tegengekomen.

Vermoedens …


Zou het Colombia zijn? Wij vermoeden van wel … We worden in elk geval heel enthousiast van het idee! Wij durven ons hand ervoor in het vuur te steken dat áls je te zijner tijd Colombia voorbij ziet komen in het programma, je het liefste meteen je biezen pakt en die kant op gaat. Tot die tijd speculeren we lekker verder. Waar worden de opdrachten bijvoorbeeld uitgevoerd … In Bogota? Het hippe Medellín? Of in de koffievelden van Salento? De palmbomenvallei Valle de Cocora midden in de Colombiaanse Andes zou trouwens ook een spectaculaire ‘Wie is de Mol’-locatie kunnen zijn. En misschien dwalen de kandidaten door de straten van het Caribische Cartagena. Wat ons betreft is Colombia meer dan geschikt als ‘Wie is de Mol’-locatie en hopen dan stiekem ook dat we deze geweldige landschappen straks op het grote scherm mogen bewonderen!

Reis je de mogelijke Mol achterna? Ga zelf op ontdekkingstocht in Colombia en bekijk onze individuele rondreizen in Colombia. Of denk jij dat de strijd zich in Japan afspeelt? Ook daar helpen we graag verder met het regelen van jouw bijzondere reis.