Vlieg met €50,- korting naar Sri Lanka, Vietnam of Zuid-Afrika

Comfortabel op verre reis gaan én geld besparen: het kan echt! Tenminste, als je vóór het eind van juni boekt en vertrekt vóór eind september. Je bespaart namelijk € 50,- op je Etihad-vliegticket als je een Riksja-reis boekt naar Sri Lanka, Vietnam of Zuid-Afrika.

De korting geldt op vluchten met Etihad Airways, die al jaren in de toptienlijsten van beste airlines staat. En dat is niet gek: de vliegtuigen staan bekend om de comfortabele stoelen, de maaltijden zijn top of the line en de service is bijzonder goed. Bekijk hier waarom:

Abu Dhabi: kers op de taart

De luchtvaartmaatschappij vliegt altijd over de hub Abu Dhabi. Je kunt ervoor kiezen om hier direct over te stappen, maar als je wat van de stad wilt zien, dan kun je hier natuurlijk als kers op de taart een uitstapje van maken. Als je twee nachten wilt blijven, dan betaal je er maar een. Wil je hier gebruik van maken, laat het onze bestemmingsfanaten dan weten.

Prima geregeld, toch? Het enige wat je nog te doen staat is besluiten waar je heen wilt! Wordt het het tropische Sri Lanka, cultureel Vietnam of het wilde Zuid-Afrika?

Sri Lanka: pareltje in zee

Sri Lanka is Azië in het klein: het heeft alles van tempels tot theevelden op behapbare afstanden. Elke keer stap je uit in een andere wereld. Voel de koelte op je huid in de theeheuvels, spot wilde olifanten of luipaarden in nationale parken, zie de sporen van het Nederlandse koloniale verleden of verken de Temple of Tooth.

Ga naar Riksja Sri Lanka

Vandaag is rood in Vietnam

Vietnam rondreis - Halong Bay

Direct na aankomst voel je het: de hectiek, de levenslust en de warmte. Welkom in Hanoi, welkom in Vietnam. Het is een land met een communistisch verleden en dat merk je overal. Zelfs je boot in Bai Tu Long Bay – nét even wat minder toeristisch en net zo mooi als Halong Bay – is versierd met rode vlaggen. Wie wil, kan zich in de geschiedenis onderdompelen in de musea en Cu-Chitunnels. Wie dat niet wil, trekt de groene rijstvelden in en bezoekt de kleurrijke bergvolkeren in het noorden. Of je doet het gewoon allebei.

Ga naar Riksja Vietnam

Kies je eigen Big Five in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika, het land van de Big Five: leeuwen, olifanten, neushoorns, luipaarden en buffels. Die wil je absoluut van je lijstje af kunnen strepen. Maar het houdt in Zuid-Afrika niet op bij die Big Five, het heeft nog veel meer grootsheden om te ontdekken. Zo kun je je eigen Big Five-activiteiten samenstellen: ga jij fietsen tussen de wijnvelden, walvissen spotten of de Drakensbergen beklimmen? Of kies voor comfortabel met Big Five-slaapplekken, van bijenkorfhuisje tot safarilodge. Voor welke Big Five ga jij?

Ga naar Riksja Zuid-Afrika

Boek snel

De actie is geldig t/m 30 juni 2018. De vlucht dient tevens vóór 30 september 2018 plaatsgevonden te hebben. Er geldt een korting van € 50,- per persoon op de retourprijs indien je een reis boekt bij Riksja Sri Lanka, Riksja Vietnam of Riksja Zuid-Afrika. Je vliegt met Etihad Airways naar Colombo (Sri Lanka), Ho Chi Minh (Vietnam) of Johannesburg (Zuid-Afrika). Dus, waar wacht je nog op?