Riksja Reishospitaal

Kom het medicijn voor jouw reisvirus halen!

Heb jij het reisvirus te pakken? Daar hebben wij wat op gevonden! Op vrijdag 15 januari opent het allereerste reishospitaal van Nederland haar deuren op de Vakantiebeurs in Utrecht. Als reisfanaten herkennen wij de symptomen als geen ander: koortsig surfen op het internet naar reistips, je familie en vrienden bestoken met vragen naar hun reiservaringen en een stapel reisgidsen die de doorloop naar je woonkamer blokkeren. De speurtocht naar de volgende reisbestemming is een deel van de voorpret, maar de keuze is soms best lastig, toch?
De Riksja reisdokters helpen je graag op weg. Laat je op vrijdag 15, zaterdag 16 of zondag 17 januari behandelen voor je reisvirus in het Riksja Reishospitaal (standnummer 3PP2). Of je nu last hebt van Tangotik, Caribenkoorts of Safarimanie, onze reisdokters komen met een gepast medicijn!

Heb je al andere plannen, dat weekend? Geen zorg: onze bestemmingsexperts ontmoeten je graag een weekje eerder op de Beurs voor Bijzondere reizen in Amsterdam. Kom op zaterdag 9 januari of zondag 10 januari naar de Beurs van Berlage. We puzzelen graag samen met jou je ideale reis voor 2016 in elkaar!